چگونه عکس‌های شخصی داخل برنامه Google Photos را مخفی کنیم؟

برنامه Google Photosمخفی کردن عکس‌های شخصی در برنامه Google Photos یکی از ترفندهایی است که با استفاده از آن به راحتی می‌توانید از اطلاعات محرمانه خود محافظت کنید. با این حال آیا با نحوه انجام این کار آشنایی دارید؟

به نقل از Make Use Of، امروزه برنامه Google Photos یکی از بهترین اپلکیشن‌هایی حساب می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید به راحتی عکس‌ها و فیلم‌های شخصی خود را ذخیره کرده و آن‌ها را حتی در فضای ابری خود قرار دهید تا در پلتفرم‌های مختلف به آن‌ها دسترسی داشته باشید. همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های مهم ‌این برنامه، داشتن قابلیت دسته‌بندی محتوا بر اساس معیارهای مختلفی است؛ به نحوی که شما می‌توانید پوشه‌هایی را در این برنامه تعریف کنید که عکس‌ها و فیلم‌های شما را بنا بر مکان ضبط ویدیو یا عکس، افرادی که داخل آن هستند و .. را در یک پوشه خاص قرار دهد.

با این ‌وجود برخی مواقع ممکن است که گوشی شما دست فردی آشنا باشد که قصد دارد تصاویر مختلف داخل گالری شما را نگاه کند؛ قاعدتا اکثر کاربران وقتی که گوشی هوشمند فردی دیگر به دست آن‌ها می‌رسد و بحث از دیدن عکس‌ها وسط می‌آید، به سرعت تصاویر را رد خواهند کرد تا همه چیز را ببینند! این در حالی است که با برنامه Google Photos شما می‌توانید جلوی چنین مسئله‌ای را به راحتی بگیرید و یک پوشه مخفی برای خود بسازید.

قابلیت Locked Folder در برنامه Google Photos

برنامه Google Photosپوشه مخفی یا به عبارتی بهتر است بگوییم قفل شده، قابلیتی است که اپلکیشن Google Photos برای کاربران ارائه کرده و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا پس از ذخیره‌سازی تصاویر، دیگر آن را در هیچ آلبومی مشاهده نکنید. در واقع وقتی عکس یا ویدیویی داخل پوشه Locked Folder قرار می‌گیرد، دیگر هرگز آن را در گالری مخصوص خود دستگاه یا هر برنامه دیگری پیدا نخواهید کرد.

این دسترسی کاملا برای کاربرانی که دوست ندارند عکس‌های خود را در معرض دیده شدن قرار دهند فوق‌العاده کاربردی به نظر می‌رسد، اما قاعدتا این قابلیت نیز محدودیت‌هایی دارد.

محدودیت‌های برنامه Google Photos

  • برنامه Google Photosپیش از هرچیز لازم است بدانید که قابلیت Locked Folder در حال حاضر تنها برای گوشی‌های سری گوگل پیکسل (آن هم سری پیکسل 3 به بعد) در دسترس است. این در حالی است ظاهرا گوگل قصد ندارد تا این ویژگی را فعلا برای دستگاه‌های غیر از خانواده پیکسل در دسترس قرار دهد.
  • این ویژگی برای نسخه تحت وب برنامه Google Pixel که توسط سیستم‌های رایانه شخصی کنترل می‌شوند در دسترس نیست. این یعنی اگر تصاویر خود را در گوشی (که این ویژگی را دارد) در پوشه مخفی ذخیره کرده باشید، بعدها در رایانه خود قادر نخواهید بود تا آن‌ها را مشاهده کنید.
  • پیرو نکته قبلی، حتی اگر هم موفق شوید تا عکس‌های خود را در یک گوشی سری پیکسل 3 به بعد ذخیره‌سازی کنید، باز هم قادر نخواهید بود تا جزئیات داخل آن را در یک گوشی دیگر مشاهده کنید. این یعنی همگام‌سازی بین سایر اپلکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل، در قابلیت Locked Folder برنامه Google Photos مختص به یک دستگاه خاص خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که این ویژگی قاعدتا وقتی که توانایی همگام‌سازی بین گوشی‌های مختلف را نداشته باشد، به صورت آفلاین هم کار خواهد کرد؛ به نحوی که دیگر نمی‌توانید از آن برای ذخیره کردن عکس‌های شخصی در فضای ابری بهره ببرید.
  • اگر روزی خدایی نکرده برنامه Google Photos را پاک کنید (یا حتی در منو تنظیمات اپلکیشن‌ها، داده‌های آن را حذف کنید)، تمامی عکس‌های ذخیره‌سازی شده شما در این پوشه پاک خواهند شد. همچنین باید بدانید که عکس‌های داخل پوشه مخفی هرگز قابل اشتراک‌گذاری نیستند.
  • لازم به ذکر است که پس از گذاشتن یک رمز خاص برای Locked Folder خود، قاعدتا دیگر هرگز نمی‌توانید پسورد آن را به راحتی عوض کنید. همچنین برای هر بار وارد شدن به این پوشه باید رمز خود را وارد کنید.
  • در آخر نیز بد نیست بدانید که وقتی در برنامه Google Photos وارد پوشه مخفی خود شده باشید، دیگر هرگز قادر به گرفتن اسکرین شات نخواهید بود؛ در نتیجه می‌توانید از امنیت فوق‌العاده بالا آن مطمئن باشید!

حال اگر پس از خواندن چندین و چند مورد دلسردکننده درباره قابلیت Locked Folder این برنامه هنوز هم دوست دارید که از آن استفاده کنید، می‌توانید در ادامه مطلب آموزش آن را دنبال کنید.

نحوه ساختن پوشه مخفی

برنامه Google Photosپیش از آنکه بتوانید عکس‌ها و ویدیوهای خود را مخفی کنید، قاعدتا باید اول تنظیمات مربوط به Locked Folder را بچینید.

  • ابتدا برنامه Google Photos را داخل گوشی پیکسل خود باز کرده و سپس به منو Library و در نهایت Utilities بروید تا گزینه Locked Folder برای شما نمایان شود.
  • حال گزینه Set Up Locked Folder را بزنید تا پس از باز کردن قفل گوشی با Pattern یا Pin، بتوانید به مرحله بعدی بروید و برای پوشه خود یک پسورد خاص بگذارید.

حال که موفق شدید تا Locked Folder در برنامه Google Photos را برای خود فعال کنید، وقت آن رسیده تا عکس‌ها و ویدیوهای مورد نظر را به آن انتقال دهید.

  • برای انجام این کار، لازم است تا ابتدا وارد برنامه شده و سپس تمامی عکس‌ها و ویدیوهایی که قصد پنهان کردن آن‌ها را دارید انتخاب کنید.
  • حال روی گزینه سه نقطه‌ای بزنید تا گزینه Move To Locked Folder نمایان شده و پس از انتخاب آن شاهد انتقال فایل‌های خود باشید و با زدن گزینه Move آن را تایید کنید.

همچنین اگر دوست دارید تا عکس‌ها و ویدیوهای شخصی که ضبط می‌کنید به صورت مستقیم داخل پوشه مخفی برنامه Google Photos ذخیره شود، می‌توانید به راحتی وارد برنامه اصلی دوربین گوشی پیکسل خود شده و سپس روی گزینه گالری سمت بالا راست بزنید تا بتوانید گزینه Locked Folder را انتخاب کنید.

به هر حال برنامه Google Photos دسترسی‌های بسیاری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، اما اگر به هر دلیلی مجبور شوید تا گوشی پیکسل خود را ریست کرده یا به نحوی آن را گم کنید، قاعدتا دیگر نمی‌توانید محتوای داخل Locked Folder خود را یکبار دیگر مشاهده کنید!

همچنین جدای از Google Photos، ظاهرا گوگل قصد دارد تا اپلکیشن Google Maps را هم ارتقا دهد تا ویژگی‌های جالبی به آن اضافه شود.

مطلب قبلیتاریخ معرفی گلکسی S21 FE همراه با سری تاشو Z نخواهد بود
مطلب بعدیGorilla Glass جدید برای لنزهای دوربین، عکاسی در گوشی‌های هوشمند را بهبود می‌بخشد

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید