اگر شما نیز به هر دلیلی قصد خرید شارژر دارید، آگاهی از راهنمای خرید شارژر موبایل برایتان امری بسیار ضروری است! احتمالا شما هم گاهی اوقات پس از خرید تلفن همراه جدید، متوجه نبود شارژر در کارتن آن شدهاید! اولین باری که من با این صحنه روبهرو شدم، فکر میکردم اشتباهی پیش آمده است!
بعضی از موبایلهای جدید دیگر شارژر ندارند و باید جداگانه آن را بخرید؛ یک شارژر نامناسب آسیب بسیار جدی به باتری موبایلتان وارد میکند به همین دلیل باید در خرید آن دقت و حساسیت بسیار بالایی به خرج دهید.
ما در این مقاله گیگتک با ارائه کامل راهنمای خرید شارژر موبایل کار شما را راحت کردهایم؛ فقط کافی است تا پایان با ما همراه باشید. اما در وهله اول بهنظرتان چند نوع شارژر داریم؟
چند نوع شارژر داریم؟
شارژرها انواع متفاوتی دارند و برای خرید شما باید در قدم اول نوع شارژر موردنیازتان را مشخص و سپس در مورد آن تحقیق کنید! در این قسمت با مدلهای مختلف شارژر آشنا میشوید.
1.ﺷﺎرژرﻫﺎی دﯾﻮاری رایجترین انواع شارژها
ازآنجاکه ما ساعتهای زیادی از وقتمان را با موبایلهایمان میگذرانیم، قطعا چند بار در روز نیز باید آنها را شارژ کنیم. بیشتر تلفنهای همراه در روز اول یک شارژر AC نیز به همراه خود دارند.
شارژرهای دیواری معمولترین و رایجترین شارژرهای مورداستفاده در بین مردم هستند و میتوانید آنها را به لپتاپ، کامپیوتر و یا با یک آداپتور به پریز برق وصل کنید.
2.شارژ موبایل با ایستگاه داک بدون نیاز به پریز برق
ایستگاههای داک از بهترین روشها برای شارژ تلفن همراهتان در خانه و محل کار هستند. دیگر نیازی نیست دربهدر دنبال پریز برق بگردید؛ فقط موبایلتان را به این ایستگاه وصل کنید؛ زیرا ایستگاههای شارژ داک همیشه به پریز وصل هستند و نیازی به کابل شارژ ندارند!
3.شارژر فندکی ضروریترین شارژر
این شارژر مخصوص افرادی است که بیشتر وقتشان را در ماشین میگذرانند (مثل رانندگان اسنپ) است. با این شارژر دیگر نگران خاموش شدن موبایلتان در مسیرهای رفتوآمد نباشید!
شارژرهای فندکی حتی قابلیت نصب روی بعضی از قایقها را نیز دارند و با داشتن آداپتور مناسب، میتوانید خیلی راحت موبایلتان را با استفاده از باتری اتومبیل شارژ کنید.
ازآنجاکه من عاشق طبیعت و سفر هستم بیشتر وقتم را در ماشین میگذرانم. به یاد دارم یکبار در مسیر، شارژ موبایلم تمام شد و من هیچ راهی برای روشن کردن آن نداشتم! بهنظرتان چه اتفاقی افتاد؟
یک تماس کاری بسیار مهم که روزها منتظرش بودم را از دست دادم و مرغ از قفس پرید! هنوز هم پس از گذشت چند سال از آن ماجرا، هرگز خودم را نبخشیدهام! میدانید چرا؟ چون علیرغم قصد نیاز به شارژر فندکی، سهلانگاری کردم و خرید آن را پشتگوش انداختم!
این ماجرا درس عبرت خوبی شد و خیلی سریع برای اتومبیلم شارژر تهیه و خودم را راحت کردم! اگر شما نیز مثل من زمان زیادی را در ماشین میگذرانید پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از اتفاق مشابه، هرچه سریعتر اقدام به خرید این محصول کنید!
4.شارژ موبایل با استفاده از نور خورشید
بهنظرم یکی از جالبترین شارژرها، مدل خورشیدی آن است! در آنها نوعی سلول خورشیدی برای جذب نور خورشید وجود دارد و خیلی راحت و سریع موبایلتان را شارژ میکند!
البته بعضی از این مدلها با ذخیره انرژی خورشید، به شما امکان شارژ در دفعات بعدی را نیز میدهند! علاوهبر این شما میتوانید با اتصال USB دستگاههای متفاوتی (مثل دوربین) را نیز شارژ کنید.
این شارژرها فواید زیادی دارند و بدون نیاز به برق موبایلتان را شارژ میکنند! تنها مشکل آن فقط نیاز به نور خورشید است؛ یعنی شما در شب، زمستان و در شرایط اینچنینی قادر به شارژ دستگاهتان نخواهید بود!
5.پاوربانکها پرکاربردترین شارژر موجود
یکی از شارژٰرهایی که در موارد ضروری بسیار به کارتان میآید، پاوربانکها هستند! این شارژرهای کوچک بهدلیل قابلیت حمل خیلی راحت، همهجا (کلاس، ماشین، مسافرت و …) کارتان را راه میاندازند!
آشنایی با جامعترین راهنمای خرید شارژر موبایل
همه ما بنا به دلایل مختلفی چند مدت یکبار قصد خرید شارژر موبایل داریم؛ مثلا من همیشه بهدلیل استفاده نادرست، شارژرهایم را خراب میکنم و تقریبا چند ماه یکبار باید شارژر نو بخرم!
بهنظرتان در این مواقع چه چیزی به من در انتخاب یک شارژر مناسب و باکیفیت کمک میکند؟ فقط و فقط راهنمای خرید شارژر گوشی های موبایل! اگر سلامت باتری تلفن همراهتان برایتان اهمیت دارد، این قسمت را با دقت مطالعه کنید.
1. بررسی مشخصات گوشی مهمترین مورد راهنمای خرید شارژر موبایل
اولین و مهمترین نکته در خرید شارژر موبایل، تطابق آداپتور با موبایلتان است! حال این اطلاعات را از کجا باید پیدا کنید؟ این مشخصات روی شارژر اصلی آن وجود دارد اما در صورت نبود آن، احتمالا میتوانید اطلاعات را از روی کارتن گوشی نیز پیدا کنید!
یک راه خیلی بهتر نیز برای این کار وجود دارد؛ میتوانید در سایت GSMArena مدل گوشیتان را وارد و در جدول مشخصات گوشی، وات موردنیاز شارژرتان را پیدا کنید. حال با یافتن توان شارژر خیلی راحت میتوانید شارژری مناسب و بهینه تهیه کنید.
2.توجه به میزان ولتاژ شارژر در راهنمای خرید شارژر موبایل
ولتاژ موردنیاز هر دستگاه به بقیه متفاوت است؛ در صورت ولتاژ خروجی بیشتر، امکان تورم و آسیب به باتری و حتی در بعضی موارد خرابی خود دستگاه نیز وجود دارد!
برعکس اگر میزان این ولتاژ کم باشد، سرعت شارژ باتری موبایلتان بسیار کاهش مییابد؛ بنابراین در زمان خرید حواستان باشد ولتاژ شارژر جدید و شارژر اصلی باید یکسان باشند!
3.تشخیص شارژر اصل
شارژرهای مختلفی (از لحاظ کیفیت و قیمت) در بازار وجود دارند به همین دلیل حواستان باشد سرتان کلاه نرود! بهنظرتان شارژرهای باکیفیت و اصل چه ویژگیهایی دارند؟!
در وهله اول این شارژرها تاییدیههای مختلفی (مثل CE، RoHS و MFI) دارند؛ این گواهینامهها در واقع تضمینی محکم برای عملکرد مناسب شارژر هستند. اگر شما یک شارژر باکیفیت داشته باشید، پس از شارژ کامل و ۱۰۰ درصد موبایل جریان خروجی بهصورت خودکار متوقف میشود.
علاوهبر این یک شارژر خوب با تنظیم درست ولتاژ ورودی، دستگاه را از آسیبها و نوسانات ناگهانی برق حفظ میکند.
4.دوری از شارژرهای تقلبی
شارژرهای زیادی در بازار وجود دارند اما آیا همه آنها باکیفیت هستند؟ قطعا خیر! شارژرهای تقلبی زیادی در بازار به اسم شارژرهای اصلی و با قیمتی ارزانتر به فروش میرسند.
این شارژرهای بیکیفیت بهدلیل جریاندهی نامناسب آسیبهای جدی به باتری موبایلتان وارد میکند؛ بنابراین حتما شارژر موردنیازتان را از فروشگاهها و سایتهای معتبر و مطمئن بخرید!
5.انتخاب کابل مناسب
موبایلها کابلهای مخصوص به خود را دارند؛ بنابراین در هنگام خرید حتما حواستان باشد کابل مناسب را انتخاب کنید. در غیر این صورت فقط پول خود را دور ریختهاید! در قسمت زیر با انواع کابلها آشنا میشوید.
1.کابل شارژ Micro-USB
احتمالا همه ما حداقل یکبار از این نوع کابل استفاده کردهایم. در ابتدای تولید گوشیهای هوشمند (به جز اپل)، تمام شرکتها موبایلهایشان را بر اساس کابلهای میکرو میساختند!
البته در حال حاضر این کابلها با مدلهای جدید و بهتر جایگزین شدهاند اما هنوز نیز تعدادی از موبایلهای تولیدی 2017 و 2018 با این کابل شارژ میشوند. همانطور که از اسمش پیداست کابلهای میکرو اندازه بسیار کوچکی دارند و حتی برای شارژ هدفونها و اسپیکرها نیز کاربرد دارند.
2.کابل تایپ سی (Type-C)
پس از مدتی کمکم کابلهای میکرو جای خود را به تایپسی دادند. از سال 2016 به بعد دیگر بیشتر گوشیهای هوشمند از این نوع کابل پشتیبانی میکنند. کابلهای تایپسی کیفیت بالاتر و حتی سرعت شارژ بالاتری دارند.
یکی از ویژگیهای بسیار جالب این کابل، قرینه بودن آن است و از هر دو طرف به دستگاه وارد میشود!
3.کابل شارژ لایتنینگ (Lightning)
اگر آیفون دارید به جز این کابل هیچ چیز دیگری به دردتان نمیخورد؛ زیرا کابلهای لایتنینگ بهطور اختصاصی برای گوشیهای اپل طراحی شدهاند! گوشیها، ایرپادها و آیپدهای آیفون همه و همه فقط با کابلهای لایتنینگ شارژ میشوند.
این کابلها بهدلیل داشتن فقط 8 پین اندازه کوچکتری نسبت به بقیه گزینهها دارند. برای مشاهده جدیدترین نوع شارژرهای آیفون روی لینک کلیک کنید.
به پایان راهنمای خرید شارژر موبایل رسیدیم
در این مقاله با انواع شارژرها و راهنمای خرید شارژر گوشیهای موبایل آشنا شدید. شما تابهحال از کدام یک از این شارژرها استفاده کردهاید؟ من پیشنهاد میکنم اگر زیاد از موبایل استفاده میکنید و یا شغلتان به آن بستگی دارد، علاوهبر شارژرهای معمولی و دیواری حتما یک پاوربانک نیز برای مواقع اضطراری تهیه کنید؛ اینطور دیگر هیچوقت نگران خاموش شدن موبایلتان نخواهید بود!
اگر شما نیز پیشنهاد، نظر و تجربهای در این زمینه دارید با ما در میان بگذارید و با ارسال این راهنمای خرید شارژر موبایل برای دوستانتان، آنها را نیز با این نکات آشنا کنید.