3 روش اصلی قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون

قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون

امروزه با پیشرفت تکنولوژی اکثر افراد اطلاعات مهم و شخصی خود را بر روی تلفن‌های همراه ذخیره می‌کنند. پس طبیعی است که همواره به دنبال راهی برای محافظت و پنهان کردن این اطلاعات باشند. با این که  امنیت و حفاظت از حریم خصوصی در گوشی های ایفون زبان‌زد خاص و عام است اما هیچ روش رسمی برای قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون از سمت شرکت اپل معرفی نشده است. ولی روش‌های جایگزین کارامدی برای قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون وجود دارد که قصد دارم در این مقاله به معرفی آن‌ها بپردازم.

  • قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون با استفاده از Screen Time
  • قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون با استفاده از Guide Access
  • معرفی نرم افزار های قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون

قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون با استفاده از Screen Time

برای قفل گذاشتن روی برنامه های آیفون با استفاده از این روش احتیاج به نصب نرم‌افزار خاصی نیست و  شما می‌توانید با استفاده از ویژگی  Screen Timeایفون که در ورژن‌های ios12 به بعد وجود دارد روی برنامه‌های ایفون خود رمز بگذارید و مدت زمان دسترسی به برنامه‌ها را محدود کنید.

برای فعال کردن Screen Time  باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. وارد منویSettings  شوید.
  2. گزینه‌ی Screen Timeرا انتخاب کنید.

قفل گذاشتن روی برنامه های ایفون با استفاده از Screen Time

3. با انتخاب گزینه‌ی Use Screen Time Passcode مطمئن شوید که Screen Time   فعال است و رمز عبور ان تنظیم شده است.

4. ابتدا گزینه‌ی App limits و بعد از ان گزینه‌ی App Limit option را انتخاب کنید.

گزینه‌ی App limits و بعد از ان گزینه‌ی App Limit option را انتخاب کنید5. دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کنید. مثلا اگر می‌خواهید Photos را قفل کنید، در دسته بندی Creativity قرار دارد.

6. برنامه‌ای که می‌خواهید قفل کنید را انتخاب، و سپس روی گزینه‌‌یNext کلیک کنید.

7. در نوار Sliderمدت‌زمان یک دقیقه را انتخاب کنید.

در نوار Slider مدت‌زمان یک دقیقه را انتخاب کنید

8. گزینه‌ی Add را انتخاب کنید.

9. گزینه‌ی Block at end of limit را فعال کنید.

اگر میخواهید برنامه‌های دیگری را هم قفل کنید دوباره همین مراحل را انجام دهید.

زمانی که مدت زمان تایین شده به پایان برسد، برنامه Screen Time  به شما اعلام می‌کند که زمان استفاده از برنامه تمام شده و برای ادامه استفاده مجدد از برنامه باید پسورد Screen Time  را وارد کنید. خوشبختانه هیچ راه دور زدنی وجود ندارد و شخصی که پسورد Screen Time  را ندارد به هیچ وجه نمی‌تواند بعد از مدت‌زمان تایین شده از برنامه استفاده کند.

اسکیرین تایم

تمام برنامه‌ها به جز برنامه Phone را می‌توانید با این روش قفل کنید. چون هیچ راهی برای محدود کردن دسترسی به Phone  وجود ندارد.برای قفل کردن برنامه‌هایی مثل Message  یا Face Time ابتدا باید گزینه‌ی Always Allowed  را در Screen time  غیرفعال کنید تا محدودیت بر روی این برنامه‌ها نیز اعمال شود.

قفل گذاشتن روی برنامه های ایفون با استفاده از Guide Access

قفل گذاشتن روی برنامه های ایفون با استفاده از Guide Access نیز یکی از قابلیت‌های ایفون برای قفل کردن برنامه‌ها است. با این تفاوت که دسترسی شما را به یک برنامه خاص، محدود می‌کند. وقتی برنامه‌ای را با استفاده از Guided access قفل می‌کنید، ایفون به شما اجازه نمی‌دهد که از این برنامه خارج، و وارد دیگر برنامه‌ها شوید. از مزیت‌های این برنامه این است که به شما کمک میکند تا برای بلند مدت روی یک برنامه خاص تمرکز کنید و برای والدینی که گوشی خود را در اختیار فرزندانشان قرار می‌دهند نیز بسیار کاربردی است.

برای فعال کردن Guided Access باید مراحل زیر را طی کنید.

  1. وارد منوی Settings شوید.
  2. گزینه‌ی Accessibility را انتخاب کنید.
  3. به پایین اسکرول کنید، به قسمت General رفته و Guided Access را انتخاب کنید.
  4. روی دکمه کناری Guided Access کلیک کرده و ان را فعال کنید.

قفل گذاشتن روی برنامه های ایفون با استفاده از Guide Access

  1. روی Passcode Settings کلیک کنید و بعد گزینه‌ی Set Guided Access Passcode را انتخاب کرده و یک رمز عبور مخصوص برای Guided Access انتخاب کنید. با توجه به مدل ایفونی که دارید می‌توانید به جای Passcode از Touch ID  یا Face ID  استفاده کنید.

قفل گذاشتن روی برنامه های ایفون با استفاده از Guide Access

بعد از انجام موارد بالا، کافی است وارد برنامه‌ی مورد نظر شوید و سه بار دکمه پاور یا تاچ ایدی را فشار بدهید تا قابلیت Guided Access  فعال شود.

برای خروج نیز دوباره همین کار را تکرار کنید و بعد رمز عبور را وارد کرده و روی گزینه‌ی End در گوشه ی بالایی صفحه کلیک کنید.

معرفی نرم افزار های قفل ایفون

علاوه بر استفاده از این ویژگی‌ها، نرم افزارهایی هم برای قفل کردن اپلیکیشن ها در ایفون، وجود دارند که در ادامه به معرفی بعضی از این نرم افزارها می‌پردازیم.

BIOPROTECT

BIOPROTECTاین نرم افزار ادعا می‌کند که با استفاده از ان اسرار شما دست نخورده باقی می‌ماند!! با استفاده از این نرم افزار، شما می‌توانید تمام اطلاعات شخصی خود مثل عکس‌ها، فیلم‌ها، اسناد‌، نرم‌افزارها، مخاطبین و… را پنهان کنید یا برای ان‌ها پسورد بگذارید.

 

Locktopus

Locktopusبا استفاده از این نرم افزار می‌توانید روی نرم افزارهای ایفون رمز بگذارید و از اطلاعات شخصی خود محافظت کنید. این نرم افزار بر روی تمامی نسخه های IOS  قابل اجرا می‌باشد.

 

Folder Lock

Folder Lockمانند دو نرم افزار قبلی این برنامه هم به شما امکان قفل کردن اپلیکیشن ها در ایفون را می‌دهد. با استفاده از این برنامه می‌توانید تصاویر، ویدیوها، اسناد، مخاطبین و دیگر بخش های ایفون خود را قفل کنید و از دسترس دیگران دور نگه دارید.

تمامی این نرم‌افزارها را می‌توانید از طریق APP STORE   دانلود کنید.

نتیجه گیری

امیدوارم که خواندن این مقاله برای شما کاربردی باشد و بتوانید از ان استفاده کنید. نظرات خود را راجع به این مقاله با ما در میان بگذارید و اگر روش های دیگری بلدید با ما و سایر کاربران در میان بگذارید. برای یادگیری مطالب بیشتر به ترفند و آموزش‌های موبایل مراجعه کنید.

راهکار بازیابی مخاطبین حذف شده در آیفون هم یک مطلب مرتبط با این مقاله است.

 

 

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید