عینک هوشمند شیائومی رونمایی شد

قطعا AR یکی از هیجان‌انگیزترین تکنولوژی‌هایی است که با آن سر و کار داریم اما اینکه تا چه اندازه برای آن آماده هستیم یا نه را هنوز نمی‌دانیم؛ امروز شیائومی با معرفی عینک هوشمند شیائومی ما را برای آینده آماده کند.

عینک هوشمند شیائوم

شیائومی که در معرفی محصولات هیچ ترس و واهمه‌ای ندارد امروز بدون هیچ نگرانی‌ای عینک بی‌سیم AR خودش را معرفی کرد.

این هدست به نام Wireless AR Glass Discovery Editio شناخته می‌شود و از اسنپدراگون XR2 نسل ۱ استفاده می‌کند.

این عینک آفتابی زیبا روشی دوست‌داشتنی برای ترکیب دنیای دیجیتال و واقعی ارائه می‌کند و مهم‌ترین نکته‌اش این است که هیچ نیازی به اتصال فیزیکی به گوشی هوشمند ندارد.

این عینک وزن ۱۲۶ گرم دارد که از آلیاژ منیزیم – تیتانیوم و فیبر کربن ساخته شده که به نظر می‌رسد تحمل این وزن به مدت طولانی روی دماغ خیلی جالب نیست.

در مورد نمایشگرها باید بگوییم که هدست یک جفت نمایشگر میکرواولد دارد که با هم ترکیب می‌شوند و یک صفحه واحد را ایجاد می‌کنند.

این صفحه الکتروکرومیک است که در مواقع نیاز یعنی مواقعی که می‌خواهید در دنیای مجازی غوطه ور شوید شیشه‌ها مات می‌شوند و ارتباط با دنیای بیرون قطع می‌شود.

هنوز مشخص نیست که این محصول چه زمانی و با چه قیمی در دسترس خواهد بود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید