رنگ‌های سفارشی جدید شیائومی 13 اولترا معرفی شدند

شیائومی 13 اولترا

کمپانی شیائومی در ماه گذشته از گوشی هوشمند پرچم دار جدید خود به نام شیائومی 13 اولترا رونمایی کرد. این کمپانی ابتدا گوشی هوشمند جدید خود را در سه رنگ مشکی، سفید و سبز زیتونی معرفی کرد. اما اکنون علاوه‌بر این سه رنگ، رنگ‌های سفارشی آبی آسمانی ستاره‌ای، نارنجی کابرنه و زرد جینکو نیز در کشور چین برای گوشی شیائومی 13 اولترا در دسترس می‌باشد.

تغییرات ظاهری گوشی شیائومی 13 اولترا در رنگ‌های سفارشی خود

شیائومی 13 اولترا

نمای ظاهری گوشی هوشمند شیائومی 13 اولترا در سه رنگ جدید انحصاری خود تغییرات ریز دیگری نیز خواهد داشت. گوشی‌های شیائومی 13 اولترا در رنگ‌های آبی آسمانی ستاره‌ای، نارنجی کابرنه و زرد جینکو دارای قاب آلمینیومی مشکی در اطراف خود می‌باشند. همچنین ظاهر دوربین این گوشی در رنگ‌های گفته شده تغییراتی نیز داشته است. در حلقه اطراف دوربین گوشی‌های شیائومی 13 اولترا که از رنگ‌های انحصاری و سفارشی بهره می‌برند، از رنگ گرافیت تیره استفاده شده است. این درحالی است که حلقه دوربین این گوشی در سه رنگ ابتدایی مشکی، سفید و سبز زیتونی، برنجی رنگ بوده است.

گوشی‌های شیائومی 13 اولترا با رنگ‌های انحصاری آبی آسمانی ستاره‌ای، نارنجی کابرنه و زرد جینکو، از تاریخ 6 می سال جاری در تعداد محدودی از فروشگاه‌های کمپانی شیائومی برای خریداران در دسترس قرار خواهند گرفت. قیمت این گوشی جدید در رنگ‌های سفارشی گفته شده، در حدود 6499 یوان چین که معادل 941 دلار آمریکا می‌‌باشد خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که گوشی هوشمند شیائومی 13 اولترا در رنگ‌های سفارشی، تنها از رم 16 و حافظه داخلی 512 گیگابایتی بهره خواهند برد و برای سایر موارد تولید نخواهد شد.

منبع: gsmarena

یک دیدگاه

  1. چه فایده ..پرچمدار هزار دلاری ای که دقیقا ۹ ماه دیگه شیاومی چهارده اولترا معرفی میشه و تو ایران هم که هفتاد میلبون تومنم بیشتر پولشه و هرکس بخره برای ۹ ماه باید چنین پولی بده ….آخه تو ایران بالای پونزده بیست تومن گوشی خریدن واقعا میرزه؟

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید