چرا در سال ۲۰۲۳ نباید گوشی تاشو بخریم؟

با وجود اینکه که فروش جهانی گوشی‌های هوشمند در حال کاهش است، اما انتظار می‌رود حوزه گوشی‌ تاشو عملکرد شگفت‌انگیزی داشته باشد. سامسونگ در حال حاضر بزرگ‌ترین تامین‌کننده گوشی‌های تاشو است، اما به نظر می‌رسد دیگر تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی نیز در حال برنامه‌ریزی برای ورود به این بخش هستند و قصد دارند رقابت در بازار گوشی‌های تاشو را داغ‌تر کنند.

اما علی‌رغم همه نوآوری‌ها و ویژگی‌های مثبت گوشی‌های تاشو، فکر نمی‌کنیم آنها حداقل فعلاً برای یک کاربر معمولی مفید باشند. در این مطلب قصد داریم به این موضوع بپردایم که چرا نباید در سال ۲۰۲۳ یک تلفن هوشمند تاشو بخرید.

چرا نباید امسال گوشی تاشو بخرید؟

گوشی‌های تاشو گران هستند و به سرعت ارزش خود را از دست می‌دهند
ابتدا، بیایید به موارد واضح‌تر اشاره کنیم. گوشی‌های تاشو در حال حاضر بسیار گران هستند. برای مثال Galaxy Z Fold 4 با قیمت ۱۷۹۹ دلاری و Galaxy Z Flip 4 با قیمت ۹۹۹ دلاری به بازار عرضه شدند. قیمت Z Flip ممکن است منطقی به نظر برسد زیرا با یک پرچمدار مدرن مطابقت دارد، اما از سوی دیگر این گوشی مملو از نقاط ضعف مختلف مانند عمر باتری ضعیف، صفحه نمایش شکننده، هزینه تعمیر بالا و موارد دیگر است.

نکته مهم این است که فناوری صفحات نمایش تاشو هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارند و استفاده از آنها برای اکثر مردم منطقی نیست. به همین دلیل است که شرکت اپل هنوز آیفون تاشو عرضه نکرده است. اما به مانند هر فناوری دیگری، با افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و کاهش هزینه‌های تولید، این گوشی‌ها نیز در طول زمان بهتر و ارزان‌تر می‌شود.

گوشی تاشو

نکته دوم اینکه گوشی‌های تاشو ارزش خود را خیلی سریع از دست می‌دهند. برای مثال، اگر برای مبادله زد فولد ۴ ۱۷۹۹ دلاری خود با یک گوشی دیگر به وب‌سایت سامسونگ بروید، یک گلکسی اس ۲۳ به قیمت ۷۵۰ دلار دریافت خواهید کرد. در زمان نگارش این مطلب تنها شش ماه از معرفی این دستگاه می‌گذرد و تقریباً ۶۰ درصد از قیمت اصلی خود را از دست داده است.

برخلاف گوشی‌های معمولی که دارای ساختار نسبتاً ثابتی هستند، گوشی‌های تاشو هنوز در حال تکامل‌اند و کاهش ارزش آنها نیز به همین دلیل است. این بدان معناست که قطعات داخلی آنها را نمی‌توان به راحتی بازیافت و در مدل‌های جدیدتر استفاده کرد. بنابراین، آنها خیلی سریع‌تر از رده خارج می‌شوند زیرا شرکت سارنده دیگر به آنها نیازی ندارد.

و در نهایت به بحث ماندگاری می‌رسیم. از آنجایی که قطعات داخلی گوشی‌ تاشو به سرعت غیرقابل استفاده می‌شوند، به ناچار به زباله‌های الکترونیکی تبدیل خواهند شد. و از آنجایی که گوشی‌های تاشو قطعات متحرک دارند، ساییدگی بیشتری را متحمل می‌شوند و شما را ملزم می‌کنند که در زمان کوتاه‌تری به ارتقاء گوشی خود فکر کنید.

گوشی‌ تاشو به زمان بیشتری برای تکامل نیاز دارند
فناوری گوشی‌ تاشو در حال پیشرفت است و سامسونگ با تبدیل شدن به یک تولیدکننده اصلی در این حوزه، بیشترین سود را از آنها می‌برد. اما در شرایط فعلی، استفاده از گوشی‌های تاشو برای اکثر مردم ضروری نیست.

مسلماً، توانایی قرار دادن یک صفحه نمایش بزرگتر در یک دستگاه جیبی کاملاً هوشمندانه و در واقع مفید است. اما یک گوشی تاشو در حالت ایده‌آل باید دقیقاً مانند یک گوشی معمولی باشد که از وسط هم تا می‌شود. و ما هنوز به این نقطه نرسیده‌ایم.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید