کاخ سفید جلسه‌ای را در مورد اینترنت 6G برگزار کرد

کاخ سفید به‌تازگی یک جلسه درباره توسعه فناوری شبکه‌های ارتباطی نسل ششم یا 6G را برگزار کرد. این جلسه به منظور بحث و بررسی ایده‌های مبتنی بر تحقیقات جدید و پیشرفت‌های فناوری در زمینه 6G بوده است.

در این جلسه، مجموعه‌ای از دانشمندان، مهندسان و صنعتگران حضور داشته‌اند که به‌صورت فعال در زمینه توسعه فناوری شبکه‌های بی‌سیم مشغول به کار هستند. در جلسه مذکور، به بررسی نیازها و چالش‌های شبکه‌های ارتباطی نسل ششم پرداخته شده و راهکارهایی برای توسعه این فناوری به‌صورت موفقیت‌آمیز مطرح شده است.

با توجه به سرعت رشد فراگیری فناوری‌های بی‌سیم، انتظار می‌رود که توسعه و بهره‌برداری از شبکه‌های نسل ششم راهی برای پاسخ به نیازهای روزافزون افراد و صنایع باشد. به منظور تحقق این هدف، تلاش در جهت گسترش پوشش شبکه‌های ارتباطی و افزایش سرعت و پهنای باند آن‌ها حائز اهمیت است.

به نظر می‌رسد همچنان در دوران اولیه 5G قرار داریم، اما کاخ سفید به دنبال تحقق فناوری‌های نسل ششم یا 6G به عنوان نسل بعدی اتصالات بی‌سیم است. طبق گزارشی از شبکه سی ان ان، رهبران صنعتی، مقامات دولتی و دانشجویان در جلسه‌ای با اعضای دولت به‌منظور بحث درباره ایده‌ها و استراتژی‌های مرتبط با 6G دیدار کرده‌اند.

6G در کره جنوبی غوغا به پا کرده است

به نظر می‌رسد کره جنوبی برای راه‌اندازی فناوری‌های نسل ششم یا 6G تا سال ۲۰۲۸، برنامه‌های بلندپروازانه‌ای دارد. یکی از چالش‌های اصلی در این زمینه، کنترل و تعیین استانداردهای 6G است. مقامات ایالات متحده به دنبال آن هستند که کشورشان در این حوزه نقش برجسته‌ای داشته باشد. نگرانی اینجاست که شرکت‌های چینی مانند Huawei و ZTE با همکاری کشورهای دیگر، به خصوص کره جنوبی سعی دارتذ تا استانداردهای 6G را شکل دهند و اولین کسانی باشند که فناوری‌های لازم را ثبت کنند.

در ماه فوریه، کره جنوبی اعلام کرد که قصد دارد در سال ۲۰۲۸ سرویس 6G خاص خود را راه‌اندازی کند، یعنی دو سال زودتر از تاریخی که بیان شده بود. این برنامه بلندپروازانه که به عنوان یکی از طرح‌های فناوری اختصاصی کره جنوبی در نظر گرفته شده است، نیازمند همکاری و هماهنگی میان صنعت، دولت و دانشگاه‌های این کشور است.

چین و کره جنوبی درگیر این هستند که کدام کشور بیشترین حق اختراع را برای فناوری‌های نسل پنجم یا 6G دارد، به نظر می‌رسد کره جنوبی قصد دارد تا ۳۰ درصد از پتنت‌های اختراع شده در زمینه نوآوری‌های نسل ششم یا 6G را به نام خود ثبت نماید. در عین حال، کابینه ایالات متحده به دنبال یک طرح هستند که به آن‌ها کمک کند تا فناوری‌های موجود در این زمینه را به نفع امنیت ملی آمریکا به کار بگیرند.

یکی از مقامات امنیتی دولت بایدن اظهار داشته که ضروری است به سرعت به این مسائل نگاه کنیم و درس‌های آموخته‌شده از فناوری نسل پنجم را در مورد اهمیت مشارکت اولیه و انعطاف‌پذیری برای نسل ششم به کار بگیریم. یکی از درس‌هایی که شرکت‌های آمریکایی از فناوری 5G آموخته‌اند، ساخت شبکه‌ای است که علاوه بر سرعت بالا، قابلیت دسترسی مناسبی را برای کاربران فراهم کند.

مشکلات موجود بین اپراتورهای آمریکایی

به تازگی بین AT&T و Verizon مشکل خاصی در ارتباط با راه‌اندازی شبکه‌های 5G با استفاده از تکنولوژی mmWave با باند بالا و مسافت کوتاه رخ داده است. T-Mobile شبکه‌ی 5G خود را با استفاده از طیف باند کم 600 مگاهرتز و طیف باند میانی 2.5 گیگاهرتزی که با خرید Sprint به دست آورده، ساخته است. با این کار، T-Mobile به بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده 5G در ایالات متحده تبدیل شده است.

علاوه بر سرعت بسیار بالای mmWave، طیف باند میانی همچنان سرعت داده را 10 برابر سریعتر از 4G ارائه می‌دهد. به همین دلیل، فناوری mmWave علاوه بر اینکه سرعت بیشتری دارد، برای اکثر کاربران در دسترس‌تر خواهد بود.

جالب است بدانید Verizon و AT&T مجبور شدند بیش از 68 میلیارد دلار برای مجوزهای باند C در محدوده باند میانی هزینه کنند. با این حال، بهره‌گیری از یک طیف باند میانی خاص به T-Mobile کمک کرده تا در شاخص ارائه اینترنت 5G در ایالات متحده بزرگ‌ترین اپراتور موجود باشد.

تحلیل ABI Research نشان می دهد که تعداد بیشتری از مصرف کنندگان آمریکایی به شبکه های 4G وفادارند و در پایان سال 2023، بیش از 270 میلیون نفر از این شبکه بهره خواهند برد در حالی که فقط 170 میلیون نفر از 5G استفاده خواهند کرد. Leo Gergs، تحلیلگر ABI Research، باور دارد که تکمیل زیرساخت‌های 5G در ایالات متحده بیشتر از آنچه در ابتدا پیش‌بینی شده بود، طول کشیده است و مصرف‌کنندگان نمی‌خواهند هزینه بیشتری برای اتصال به اینترنت 5G پرداخت کنند.

هیچ‌کسی 6G نمی‌خواهد!

با توجه به این وضعیت، برای بسیاری از مصرف کنندگان اتصال به اینترنت 4G کافی به نظر می رسد و آنها تمایل کمتری به پرداخت هزینه اضافی برای سرعت بالاتر دارند، یعنی همان چیزی که اینترنت 5G به مصرف‌کنندگان ارائه خواهد داد. در کشورهای دیگر مانند چین، اتصال به شبکه 5G شتاب بیشتری گرفته است، اما نمی توان کشورهای مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد زیرا هر کشور شرایط خاص خود را دارد.

اگرچه برخی از کاربران ممکن است بتوانند از 5G برای دانلود فیلم‌های باکیفیت استفاده کنند، اما هدف نهایی 5G، راه‌اندازی صنعت خودروهای خودران و امکان عمل جراحی از راه دور است. اگرچه سرعت 5G در نهایت بسیار بالا خواهد بود، انتظار می‌رود که سرعت 6G تا 100 برابر سریعتر باشد. با این حال، در حال حاضر، اکثر مصرف کنندگان هیچ مزیتی در بهره‌گیری از سیستم 5G نمی‌بینند. باید منتظر ماند و دید که کنگره ایالات متحده آمریکا در مورد بهره‌گیری از فناوری 6G چه تصمیم خاصی را خواهد گرفت.

منبع:phonearena

6G

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید