همین چند روز پیش، کوالکام جدیدترین پردازنده خود را معرفی کرد، یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۲؛ تا زمانی که حدودا نیمه دوم سال آینده میلادی میشود این پردازنده جایگزین پردازندههای کنونی شود هر برندی که بتواند اولین گوشی هوشمند با این پردازنده را عرضه کند یک برگ برنده دارد و آن هم این است که در تبلیغات میتواند مانور خوبی روی اولین بودن بدهد.
اما موضوع اصلی اینجاست که حتی اگر شما فردی باشید که خیلی در دنیای گوشیهای هوشمند غرق شدهاید بعد از مدتی اصلا اهمیت نمیدهید که کدام گوشی اولین بار از پردازنده پرچمدار اندرویدیها استفاده کرده. مثلا یادتان میآید که کدام گوشی اولین بار از اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده کرد؟ ایسوس ROG Phone 6 بود اما به خاطر داشتید؟
این اولین گوشی بودن تنها در همان ابتدای معرفی میتواند در تبلیغات تاثیری در سروصدا کردن گوشی داشته باشد.
کدام گوشی اولین بار از اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده میکند؟
لی جون، مدیر عامل شیائومی، در Weibo (رسانه اجتماعی در چین) پستی منتشر کرده که پرچمدار جدید شیائومی اولین محصولی خواهد بود که از اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده می کند. به گفته او در این نسل نرم افزار و سخت افزار عمیقاً هماهنگ شدهاند تا یک شاهکار در دنیای اندرویدیها را شاهد باشیم مانند آن چیزی که در آیفون میبینیم.
لی به مدل پرچمداری که از تراشه جدید استفاده می کند اشاره نکرده، اما با رسیدن به پایان سال جاری یا آغاز سال آینده، می توانیم شاهد رونمایی این برند از مدل پرچمدار بعدی خود باشیم. به عنوان مثال، در دسامبر گذشته، شیائومی از سری Mi 12 رونمایی کرد. این بدان معناست که ما می توانیم خیلی زود نام اولین گوشی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ را بفهمیم.
این تراشه مجهز به هسته Cortex X-3 Prime است که با سرعت کلاک تا ۳.۲ گیگاهرتز کار می کند. چهار هسته پرفورمنس با سرعت کلاک تا ۲.۸ گیگاهرتز کار می کنند و شامل سه هسته کم مصرف است که با سرعت کلاک تا ۲ گیگاهرتز کار میکنند.
نکتهای که در مورد پست مدیر عامل شیائومی به چشم میخورد استفاده او از گوشی Xiaomi Mi 12S Ultra برای ارسال پست در Weibo است که نشان میدهد مثل خیلی از مدیران برندهای دیگر که همیشه سوتی میدادند و از آیفون برای ارسال پست استفاده میکردهاند نیست و از گوشیهای شیائومی برای کارهای روزمره خودش استفاده میکند.