شیائومی قبل از اینکه از طریق تبلیغات محصولاتش شناخته شود، تلفنهای آن از طریق دهان به دهان به مشتریان شناخته میشد و فروش میرفت. سالها گذشت و این شرکت دیگر آن استارتاپ سابق نبود. اکنون دستگاه خود را به صورت آنلاین و آفلاین به بازار عرضه میکند. یکی از این تبلیغات اکنون زمینهساز جریمهای برای این شرکت شده است.
ماجرای نمایشگر AMOLED سامسونگ که زمینهساز جریمه شیائومی شد
طبق گزارش ITHome، شیائومی به دلیل تبلیغات نادرست در کشور خود ۲٠ هزار ین (۳۱۴۱ دلار) جریمه شده است. این مجازات توسط اداره نظارت بر بازار دولت چین به دلیل نقض “قانون تبلیغات جمهوری خلق چین” اعمال شده است.
سال گذشته، این شرکت در تبلیغات بنری Redmi K30 5G در Tmall اشتباه کرد. در تصویر تبلیغاتی اشاره شده است که گوشی هوشمند دارای «نمایشگر AMOLED سامسونگ» است. در حالی که در واقعیت، این گوشی دارای یک پنل LCD است.
به نظر میرسد مسئول بنر تبلیغاتی تصویر نهایی را دوبار بررسی نکرده است. هر کسی که این اشتباه را انجام داده ممکن است با مشخصات Redmi K30 Pro 5G اشتباه گرفته شود، که در واقع دارای یک نمایشگر AMOLED است که توسط سامسونگ عرضه شده است.
ما فکر نمیکنیم شیائومی قصد داشت بهصورت دروغین پرفروشترین گوشی هوشمند 5G خود را در آن زمان تبلیغ کند. نظر شما در این مورد چیست؟ در بخش نظرات به ما اطلاع دهید.