هنگام معرفی ویندوز 11، مایکروسافت برنامه PC Health Check را معرفی کرد. این برنامه با بررسی سختافزار کامپیوتر به شما خبر میدهد که دستگاه واجد شرایط دریافت ویندوز 11 هست یا خیر. البته اندکی بعد این برنامه به دلیل اختلاف نظر در مورد حداقل سختافزار مورد نیاز کنار گذاشته شد.
حداقل به چه سختافزاری نیاز داریم؟
حال دوباره برنامه PC Health Check در دسترس است و شما میتوانید بررسی کنید که آیا کامپیوتر شما واجد شرایط است یا خیر. یک پردازنده ۶۴ بیت با حداقل دو هسته با فرکانس پردازشی ۱ گیگاهرتز، ۴ گیگابایت رم ودر نهایت ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی حداقل سختافزار مورد نیاز است. محدودیت دیگر مربوط به ویژگی TPM 2.0 است که در صورت پشتیبانی باید از طریق تنظیمات BIOS فعال شود.
کدام پردازندهها جا ماندند؟
با این حال، تعداد انگشتشماری از پردازندهها با وجود داشتن حداقل شرایط قادر نخواهند بود ویندوز 11 را اجرا کنند. این پردازندهها شامل تعدادی از پردازندههای نسل هفتم اینتل و تعدادی از پردازندههای نسل دوم Ryzen شرکت AMD است.
با وجود تمام آنچه با شما در میان گذاشتیم، مایکروسافت اعلام کرده در صورتی که کاربران استفاده کننده از این پردازندهها که عضو برنامه اینسایدر هستند مشکلی از جانب اجرای نسخه جدید ویندوز گزارش نکنند، آنگاه مایکروسافت آن دسته از پردازندههای نسل هفتم اینتل و پردازندههای نسل دوم Ryzen شرکت AMD را در لیست سختافزارهایی که به طور رسمی واجد شرایط ویندوز 11 هستند، قرار خواهد داد.
تا به امروز، تنها Core i7-7820HQ، Core X و Xeon W از پردازندههای نسل هفتم اینتل قادر به اجرای ویندوز 11 هستند. اسنپدراگون 850 شرکت کوالکام و نسخههای جدیدتر آن نیز در این دسته قرار دارند. برخی از پردازندههای نسل دوم Ryzen شرکت AMD نیز فعلا در لیست سفید قرار دارند.
برنامه PC Health Check و پایان یک سردرگمی
ممکن است تمام اطلاعاتی که درباره پردازندهها به شما دادیم گیج کننده به نظر برسند. لذا اگر کنجکاو هستید که آیا دستگاهتان در آینده میزبان ویندوز 11 خواهد بود یا خیر میتوانید با استفاده از برنامه PC Health Check پاسخ سوال خود را دریافت کنید.