اپل سومین نسخه بتا عمومی macOS Ventura 13.1 را منتشر کرد

macOS Ventura 13.1 اپل سومین نسخه بتای macOS Ventura 13.1 را در گروه آزمایش بتا عمومی خود قرار داد و به عموم اجازه می‌دهد تا ویژگی‌های جدید را قبل از انتشار نرم‌افزار امتحان کنند. نسخه بتا عمومی یک هفته پس از انتشار دومین نسخه بتا عمومی توسط اپل منتشر شد.

آزمایش‌کنندگان عمومی بتا می‌توانند پس از نصب نمایه مناسب از وب‌سایت نرم‌افزار بتا اپل، به‌روزرسانی macOS Ventura 13.1 را از بخش به‌روزرسانی نرم‌افزار در برنامه تنظیمات برگزیده سیستم دانلود کنند.

macOS Ventura 13.1 اپلیکیشن Freeform را معرفی می‌کند که اپل برای طراحی‌های خلاقانه ایجاد کرده است. از این برنامه می‌توان برای برنامه‌ریزی، یادداشت برداری و موارد دیگر استفاده کرد. کاربران می‌توانند نقشه‌ها، یادداشت‌ها، اشکال، جعبه‌های متن، عکس‌ها، فیلم‌ها، فایل‌های PDF، پیوندها و سایر اسناد را وارد کنند و Freeform به عنوان یک بوم خالی عمل می‌کند.

«boards» را می‌توان با افراد دیگر به اشتراک گذاشت و از طریق FaceTime در مورد آن بحث کرد و به‌روزرسانی‌های همه شرکت‌کنندگان در زمان واقعی برای همه همگام‌سازی می‌شوند.

این به‌روزرسانی همچنین ساختار به‌روز شده‌ای از برنامه Home را ارائه می‌دهد که عملکرد دستگاه‌های هوشمند خانه را بهبود می‌بخشد. 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید