اپل اولین آپدیت پاسخ امنیتی سریع (RSR) را برای iOS 16.4.1 و iPadOS 16.4.1 منتشر کرد

برای اولین بار است که این شرکت یک آپدیت «پاسخ امنیتی سریع» (RSR) را به صورت عمومی منتشر می‌کند. پیش از این اپل آپدیت RSR را فقط برای کاربران نسخه بتا و توسعه‌دهندگان در دسترس قرار می‌داد.

iOS 16.4.1 و iPadOS 16.4.1 در حال حاضر این آپدیت RSR را دریافت می‌کنند. پس از نصب RSR، آیفون یا آیپد شما یک (a) را در بخش About نشان می‌دهد.

iOS 16.4.1

به طور پیش‌فرض، آپدیت‌های RSR به صورت خودکار نصب می‌شوند. همه کاربران بعد از نصب آپدیت، نیاز به راه‌اندازی مجدد دستگاه خود ندارند، اما در برخی دستگاه‌ها ممکن است نیاز به ری‌استارت دستگاه باشد. شما می‌توانید نصب خودکار آپدیت‌های RSR را از طریق تنظیمات غیرفعال کنید.

بروزرسانی RSR نسبت به آپدیت‌های نرم‌افزاری معمول، ارتقای امنیتی مهم‌تری را ارائه می‌کند. از این آپدیت‌ها برای کاهش سریع برخی از تهدیدها استفاده می‌شود.

دانلود و نصب آپدیت RSR فقط چند دقیقه زمان می‌برد. در آینده، RSRها فقط برای کسانی در دسترس خواهد بود که از جدیدترین نسخه‌های iOS و iPadOS استفاده می‌کنند.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید