بازی FIFA 23، آپدیت رایگان World Cup را در ۱۸ آبان دریافت می‌کند

 آپدیت World Cup به رایگان برای بازی FIFA 23 منتشر می‌‌شود

EA سرانجام به‌روزرسانی رایگان World Cup را که قرار است در تاریخ ۹ نوامبر یا ۱۸ آبان برای بازی FIFA 23 منتشر شود، توضیحاتی ارائه داد.

این آپدیت برای پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس و اس، رایانه شخصی، پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان منتشر خواهد شد اما نینتندو سوییچ را شامل نمی‌شود.

همانند نسخه‌های اخیر فیفا روی نینتندو سوییچ، بازی FIFA 23 در نینتندو سوییچ یک “نسخه قدیمی” است، به این معنی که همان ویژگی‌های گیم‌پلی FIFA 22 Legacy Edition را بدون هیچ گونه توسعه جدید یا پیشرفت‌های قابل توجهی در خود دارد.

این آپدیت به شما امکان می‌دهد به عنوان هر یک از ۳۲ کشور واجد شرایط در مسابقات جام جهانی بازی کنید، اما می‌توانید مسابقات را برای تغییر گروه‌ها سفارشی کنید تا تیم‌هایی که نتوانستند واجد شرایط شوند. یک حالت تورنمنت آنلاین وجود دارد که در آن می توانید مانند هر کشور واجد شرایط در مراحل حذفی بازی کنید.

سپس، از ۲۱ نوامبر یا ۳۰ آبان تا ۱۸ دسامبر یا ۲۷ آذر، یک حالت جدید جام جهانی “لایو” در طول مراحل گروهی و حذفی به‌روزرسانی می‌شود و به شما امکان می‌دهد یک تورنمنت تک نفره را همراه با برنامه‌های دنیای واقعی و تیم‌های هر بازی انجام دهید.

 آپدیت World Cup به رایگان برای بازی FIFA 23 منتشر می‌‌شود

در مورد Ultimate Team، برخلاف جام‌های جهانی قبلی، این بار هیچ حالت جام جهانی در FUT وجود ندارد. در مقابل، EA گفته است که انتظار کمپین‌های جدیدی رااز ۱۱ نوامبر یا ۲۰ آبان تا ۲۳ دسامبر یا ۲ دی دارد، با آیتم‌هایی که براساس پیشرفت هر کشور در طول مسابقات، ارتقاء پیشرفت دریافت می‌کنند.

بازی FIFA 23 و دریافت آپدیت جام جهانی

همچنین در FUT، سی کارت قهرمانان جام جهانی، که هر کدام دارای پوسته سفارشی با موضوع جام جهانی “قهرمان” هستند، در دسترس خواهند بود. EA گفته به محض شروع مرحله یک چهارم نهایی، “Phenoms FUT جام جهانی” را منتشر خواهد کرد که در مورد “بالا بردن عملکرد برخی از درخشان‌ترین ستاره های فوتبال” است.

با پایان جام جهانی، EA یک تیم تورنمنت را منتشر می‌کند و به بازیکنانی که آیتم های را برای همیشه تقویت می‌کنند، جایزه می‌دهد.

 آپدیت World Cup به رایگان برای بازی FIFA 23 منتشر می‌‌شود

شایان ذکر است که EA تأیید کرده است که حالت جام جهانی فقط دو استادیوم رسمی بازسازی شده واقعی را به بازی FIFA 23 اضافه می‌کند، از جمله محل برگزاری فینال، ورزشگاه Lusail.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید