گوگل اکنون به کاربران آیفون اجازه می‌دهد ۱۵ دقیقه آخر تاریخچه جستجو خود را حذف کنند

 تاریخچه جستجو

Google ویژگی جدیدی را به نسخه iOS برنامه جستجوی Google اضافه می‌کند که به سرعت ۱۵ دقیقه آخر تاریخچه جستجو را از iPhone شما پاک خواهد کرد. گوگل روز پنجشنبه اعلام کرد که این ویژگی برای نسخه iOS برنامه جستجوی  در دسترس است. کسانی که دارای دستگاه اندرویدی هستند این ویژگی را در اواخر امسال دریافت می‌کنند. برای بازگشت به گذشته و حذف ۱۵ دقیقه آخر تاریخچه جستجوی گوگل در آیفون، این همان کاری است که باید انجام دهید.

۱۵ دقیقه آخر تاریخچه جستجو خود را حذف کنید

ابتدا برنامه iOS Google را باز کنید. روی نماد نمایه خود در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید و روی Delete last 15 min کلیک کنید. بنابراین اگر بدنبال چیزی یا شخصی می‌گردید که نمی‌خواهید کسی از آن مطلع شود، می‌توانید تمام تاریخچه جستجو را از طریق آیفون خود پاک کنید. گوگل همچنین برخی از ویژگی‌های جدید را که باعث محافظت بیشتر از سابقه جستجو متصل به حساب Google شما است را منتشر کرده‌است.

تاریخچه جستجو

به عنوان مثال، اگر کنترل حذف خودکار را فعال کرده باشید، این گزینه این قابلیت را دارد که، به طور مداوم و به طور خودکار پس از ۳ ماه، ۱۸ ماه یا ۳۶ ماه سابقه تاریخچه جستجو شما را همراه با سایر سابقه گردش در وب و برنامه‌ها پاک کند. برای حساب‌های جدید، گزینه پیش فرض حذف خودکار روی ۱۸ ماه است، اگرچه همیشه می‌توانید تصمیم بگیرید که آن را روی  مدت زمان کوتاه‌تر یا طولانی‌تر تنظیم کنید.

Google همچنین گام به گام تنظیمات شما را بررسی می‌کند. پس از اتمام، با مراجعه به قسمت Security Checkup توصیه‌های شخصی به شما ارائه می‌شود که به شما امکان می‌دهد قدرت امنیتی اطلاعات خود را ببینید. به عنوان مثال، می‌توانید ببینید که کدام برنامه‌های third-party به داده‌های حساب شما دسترسی دارند و یاد بگیرید کدام رمزهای عبور در Google Password Manager  ضعیف است.

همچنین در صورت به خطر افتادن هر یک از این گذرواژه‌ها و اینکه  چندین مورد را چندین بار در چندین سایت استفاده کرده‌اید، به شما هشدار داده می‌شود. به لطف استفاده از رمزگذاری، هکرها و بدافزارها نمی‌توانند آنچه را که جستجو می‌کنید، ببینند. گوگل می‌گوید که هرگز تاریخچه جستجو  شما را به اشخاص ثالث نمی‌فروشد.

گوگل می‌گوید که هر روز با مرور ایمن Google بیش از ۴ میلیارد دستگاه محافظت می‌شود. اگر کاربری در شرف مرور یک سایت خطرناک یا بارگیری پرونده‌های مشکوک باشد، Google اخطار می‌دهد. مدیران وب از حفاظت مشابهی برخوردار می‌شوند و هنگام به خطر افتادن سایت‌هایشان به آنها اطلاع داده می‌شود. Google حتی مشکل را تشخیص داده و به رفع مشکل کمک می‌کند.

 

مطلب قبلیHonor Magic3 و 3 Pro همراه با برخی از ویژگی‌های اصلی قیمت گذاری شد!
مطلب بعدیOne UI 4.0 سامسونگ چه تغییراتی خواهد داشت؟

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید