چند هفته پیش، گوگل نسخه بتا ۱ اندروید ۱۲ را منتشر کرد. نسخه بتا از انتشار سه ماهه پلتفرم بود که پیشنمایش کاهش ویژگی پیکسل بعدی را داشت که در ۶ ژوئن (۱۶ خرداد) منتشر میشد. با توجه به برنامه رسمی بتای اندروید گوگل در Reddit، نسخه بتا ۱ اندروید ۱۲ مشکلاتی از جمله تخلیه سریع باتری و کیفیت پایین تماس را در پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو ایجاد کرد. گوگل دیروز با انتشار نسخه بتا ۱.۱ اندروید ۱۲ مشکلات را برطرف کرد.
شماره ساخت این بهروزرسانی کوچک، S3B1.220218.006 است و وصله امنیتی در مارس ۲۰۲۲ تنظیم شده است.
فهرست تغییرات نسخه بتا ۱.۱ اندروید ۱۲ همانطور که توسط Google گزارش شده است به شرح زیر است:
- برخی از مشکلاتی که باعث تخلیه بیش از حد باتری شده بود، رفع شد.
- بهبود کیفیت تماس مربوط به مسائلی که باعث ایجاد نویز با صدای بلند در طول تماسهای تلفنی در برخی دستگاهها میشد.
در ادامه گوگل بیان کرد:« اگرچه ما هنوز در حال بررسی علت اصلی این مشکل و مشکلات مشابه هستیم اما در حال برنامهریزی بهبودهای بیشتری برای نسخههای بتا آینده هستیم».
نسخه بتا ۱.۱ اندروید ۱۲ همچنین نسخه جدیدی از سرویسهای Google Play را معرفی کرد که آن را از ۲۱.۴۸.۱۵ تا ۲۲.۰۶.۱۸ تغییر داد. نسخه جدید بتا فقط برای مختص سری پیکسل ۶ است و بقیه مدلهای پیکسل که واجد شرایط بهروزرسانی هستند مانند پیکسل 4، پیکسل 4XL، پیکسل 4a، پیکسل 4a5G و پیکسل 5 نسخه بتا ۱.۱ اندروید ۱۲ را دریافت نخواهند کرد و در عوض، آنها تا زمانی که نسخه بتا اصلی بعدی منتشر شود، روی بتا ۱ باقی خواهند ماند.
اگر نسخه بتا ۱.۱ اندروید ۱۲ را در تلفن سری Pixel 6 خود اجرا میکنید، بهروزرسانی OTA با نسخه بتای ۱.۱ را دریافت خواهید کرد.
اگر میخواهید به برنامه اندروید ۱۳ بتا بپیوندید، روی این پیوند ضربه بزنید یا کلیک کنید و روی بنری که روی آن نوشته شده است «مشاهده دستگاههای واجد شرایط» یا «View your eligible devices» را فشار دهید. روی کادر زیر تصویر مدل Pixel خود که عبارت «Opt-in» را نشان میدهد کلیک کنید و ظرف ۲۴ ساعت یک بهروزرسانی OTA دریافت خواهید کرد که شما را در مسیر QPR Beta قرار میدهد.
همانطور که قبلاً امروز به شما گفتیم، گوگل بیان کرد که به کاربران پیکسل اطمینان میدهد که همه مدلهای پیکسل واجد شرایط بتا، هر نسخه پایداری را که برای عموم منتشر شده است، دریافت میکنند تا آزمایشکنندگان بتا بتوانند بدون نیاز به پاک کردن دادههایشان، خود را در مسیر نرمافزاری پایدار قرار دهند.