درخواست تجدیدنظر امبر هرد در پرونده افترا به جانی دپ با شکست مواجه شد

امبر هرد

به نظر می‌رسد جدال قضایی امبر هرد و جانی دپ دو بازیگر سرشناس سینما سر درازی دارد و چهارمین دادخواست بازیگر زن نیز مورد قبول واقع نشده است.

نبرد حقوقی بی‌پایان جانی دپ و امبر هرد

ظاهرا نبرد حقوقی بین جانی دپ و امبر هرد ادامه خواهد داشت. وکلای امبر هرد بارها تلاش کرده‌اند تا شکایت جانی دپ در مورد افترا علیه خود را از دادگاهی در ویرجینیا خارج کنند. یک قاضی اخیرا این تلاش دوباره را بی‌ثمر گذاشته است. این درحالی بود که حامیان امبر هرد امیدوار بودند که موضوع در دادگاه دیگری پیگیری شود که بی‌نتیجه ماند.

جدیدترین تلاش تیم امبر هرد برای طرح دعوی در پرونده شکایت افترا دپ با یک درخواست از دادگاه عالی ویرجینیا برای بررسی صحت حکم دادگاه انگلستان صورت گرفت. در نهایت اسنادی که دپ ارایه کرد اثبات کرد که افترا علیه وی بی اساس بوده است.

جانی دپ از روزنامه انگلیسی The Sun به جهت اینکه از او با عنوان ((همسر آزار)) یاد کرده بود، شکایتی ترتیب داده بود. قاضی در این پرونده اعلام کرد که ادعاهای روزنامه آن هم فقط با تکیه بر شهادت امبر هرد، صحیح بوده است. پرونده افترا به جانی دپ از نوشته‌ای در روزنامه واشینگتون پست نشأت می‌گیرد که امبر هرد در آن ادعا کرده است که قربانی آزار خانگی بوده است.

درخواست تجدیدنظر امبر هرد در پرونده افترا به جانی دپ با شکست مواجه شد - johnny depp amber heard 1ادعای بازیگر زن کاملا مورد قبول نیست!

در حالی که درباره اکثر موضوعات مورد بحث صدای واحدی شنیده می‌شود، اما درباره اینکه جانی دپ سوء‌استفاده‌ای کرده یا خیر دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد و در واقع قاضی معتقد است که پرونده دپ و نشریه ((سان)) با پرونده شکایت جدید دپ بسیار تفاوت دارد. این همان دلیلی است که پایگاه خبری CourtHouse News اعلام کرد که قاضی Penney Azcarate با درخواست بازیگر زن مخالفت کرده است. پرونده به دادگاه عالی ویرجینیا ارجاع داده نمی شود و در دادگاه حاضر دادرسی ادامه خواهد داشت. در عوض جلسه بعدی دادگاه ماه می(اردیبهشت ۱۴۰۱) برگزار می‌شود.

حداقل از لحاظ تئوری، اگر هر دو پرونده به صورت مستقیم با مقاله امبر هرد در واشنگتن پست سر و کار داشته باشند، می‌توان گفت زمینه‌ای برای لغو دادرسی پرونده وجود خواهد داشت، اما چون چنین نیست، به هر گونه ادعای افترا آمیز نشریه باید جداگانه پرداخت. این بدان معنا نیست که محاکمه بریتانیا در پرونده افترا نقشی نخواهد داشت. می‌توان فرض کرد که تیم حقوقی هرد تا آنجا که می‌توانند از آن حکم برای نشان دادن همسر آزاری دپ استفاده خواهند کرد.

این حکم از طرف این قاضی چندان غافلگیرکننده نبود زیرا همین قاضی در ماه آگوست(مرداد) قضاوت مشابهی را انجام داده بود. در آن زمان نیز از قاضی خواسته شده بود پرونده را کنار بگذارد. حال به نظر می‌رسد این حکم جدید تلاشی بوده برای تحمیل استدلالی مشابه به دادگاه عالی، که البته با شکست مواجه شد.

این چهارمین تلاش امبر هرد برای لغو دادگاه بوده است. در صورتی که استدلال جدیدی از طرف وی ارائه نشود بار بعدی آخرین فرصت خواهد بود.

درخواست تجدیدنظر امبر هرد در پرونده افترا به جانی دپ با شکست مواجه شد - 5a569c5dd9409.imageجدال دوباره در بهار!

امبر هرد همچنین شکایت افترا متقابل علیه جانی دپ را مطرح کرده است. بنابراین این دو در بهار با هم در دادگاه روبرو خواهد شد. البته اگر تاخیری در نشست بعدی رخ ندهد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید