ردمی K40 Gaming اولین نسخه از گوشیهای گیمینگ ردمی به حساب میآید که به علاوه یکی از ارزانترین گوشیهای گیمینگ بازار هم هست.
قیمت ردمی K40 Gaming در بازار برابر ۱۷ میلیون تومان است که برای یک گوشی گیمینگ بسیار جذاب و دوست داشتنی است.
امروز در استدیوی گیگ تک این گوشی را برای شما بررسی میکنیم و در مورد تمامی مزایا و معایبش صحبت میکنیم.
بررسی ویدیویی ردمی K40 Gaming
طراحی ردمی K40 Gaming
قطعا ردمی در طراحی این گوشی به بخشهایی اهمیت داده که مشکلات بزرگی برای گوشیهای گیمینگ به حساب میآید. ردمی کی ۴۰ گیمینگ در بخش طراحی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. طراحی بسیار مناسب از نظر ابعاد و وزن را برای این گوشی میبینیم. با وزن ۲۰۵ گرم و ضخامت ۸.۳ میلیمتر یکی از خوش دست ترین گوشیهای بازار و به خصوص گوشیهای گیمینگ دنیا را میبینیم.
قاب پشتی دستگاه از شیشه ساخته شده و فریم دستگاه فلزی است. ما اینجا رنگ مشکی دستگاه را داریم که در قاب پشتی رنگی شبیه به ذغالی را میبینیم و فریم دستگاه هم هم رنگ بدنه در نظر گرفته شده.
در طراحی این گوشی همه چیز رعایت شده؛ خطهایی در قاب پشتی در نظر گرفته شده که شبیه به این طراحی را در فلز فریم دستگاه و در قاب لنزهای دوربین هم میبینیم.
قابی که برای لنزهای دوربین اصلی در نظر گرفته بیرون زدگی خیلی کمی دارد و همین بیرون زدگی کم سبب شده تا گوشی روی سطح صاف راحت و بدون لق زدن بنشیند. در این قاب به جز لنزهای دوربین اصلی چیزهای دیگری هم میبینیم دو نور RGB در بالا و پایین لنز استفاده شده که با زدن گوشی به شارژ یا زمانی که نوتیفی دریافت میکنید یا بازی میکنید روشن میشوند که به جذابیتهای گوشی گیمینگ افزوده است.
شیائومی هر زیباییای که به نظرش میرسیده در این گوشی به کار گرفته؛ طراحی اسپیکرهای ردمی K40 Gaming کاملا متفاوت با هر گوشیای است که دیدهاید. دو خط قرینه در کنار هم سوراخهای اسپیکر را تشکیل میدهند.
روی فریم سمت چپ دستگاه دو فرورفتگی دیده میشود که به قرار گرفتن گوشی در دستان کاربر کمک بسیار زیادی زمان بازی کردن میکنند در کنار اینکه دو تریگر هم روی فریم سمت راست میبینیم که به کمک دو شاسی در دو طرف خودشان خارج میشوند و زمانی که میخواهید بازی کنید از این تریگرها میتوانید برای کنترل بهتر بهره ببرید.
به تمامی اینها باید استفاده از ۳ میکروفون را هم اضافه کنیم که کاملا نشان میدهد گوشیای گمینگ روبروی شما قرار گرفته. روی فریم جزئیات دیگری هم هست که روی گوشیهای دیگر هم میبینید اما خبری از جک ۳.۵ میلیمتری صدا نیست و شما بگویید که نداشتن جک ۳.۵ میلیمتری صدا برای گوشیای گیمینگ خوب است یا نه؟
صفحهنمایش
سراغ صفحهنمایش دستگاه میرویم که قطعا برای گوشیای گیمینگ بخش مهمی به حساب میآید.
ردمی برای K40 Gaming صفحهای با پنل OLED استفاده کرده که رزولوشن فول اچ دی را روی خودش میبیند در کنار اینکه از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکند و توانایی نمایش ۱ میلیارد رنگ را دارد و تکنولوژی HDR 10+ را هم روی آن داریم.
روی کاغذ همه چیز مهیا است تا شما بازیای جذاب را روی این صفحهنمایش تجربه کنید اما در عمل چگونه است؟
حقیقتا در عمل هم چیزی کم نیست؛ صفحهای بسیار شفاف را داریم که رنگها را بسیار تمیز و بدون تاری و رنگ پریدگی نشان میدهد. روشنایی صفحهنمایش اما در حد و اندازه پرچمداران نیست و برای گوشی گیمینگ شاید خیلی اهمیت بالایی هم نداشته باشد که زیر نور خورشید چه بازخوردی را روی صفحه داشته باشیم به این علت که اغلب گیمرها محیطهای تاریک را ترجیح میدهند و به علاوه نور کمتر کمک میکند مصرف باتری کمتر شود و داغ شدن دستگاهی که قرار است به طور مداوم گیم اجرا کند کمتر باشد.
یکی دیگر از بخشهای خوب صفحهنمایش حاشیههای کم آن است که حس و حال خوبی را به گوشی میدهد اما از طرف دیگر حاشیههایی که برای دوربین سلفی در نظر گرفته شده کمی بیشتر از حد انتظار است.
سختافزار
روی ردمی کی ۴۰ گیمینگ از چیپ ساخت مدیاتک استفاده شده شاید اول با شنیدن نام مدیاتک به ذوقتان بخورد اما کمی صبر کنید زیرا این چیپ یکی از قویترین چیپهای این برند است و ویژگیهای گیمینگ از جمله موتور هایپر گیمینگ ۳ مدیاتک را در خودش دارد.
در کنار اینها این گوشی به سیستم خنک کنندگی جدید و پرقدرتی مجهز است که در طول استفاده از شبکه 5G یا بازی کردن مشکلی هم در آنتن دهی گوشی به وجود نیاید هم اینکه برای بازی کردن لگ و کندیای دیده نشود.
چیپ دایمنسیتی ۱۲۰۰ روی این گوشی روی خودش حافظه داخلی و حافظه رم را در نسخههای متنوعی میبیند که ما اینجا نسخه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت حافظه رم را داریم. از ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی اول کار به ۲۲۶ گیگابایت دسترسی دارید و خبری هم از پشتیبانی از کارت حافظه خارجی نیست.
کارکرد روزمره
نیازی نیست در مورد این چیزها در این گوشی صحبت کنیم. ردمی کی ۴۰ گیمینگ در استفاده روزمره هیچ مشکلی ندارد و بهترین شکل ممکن برنامهها را اجرا میکند و مانند دستیاری تند و تیز از پس تمامی کارهایی که به آن میسپارید بر میآید.
بازی کردن و داغ کردن
قطعا مشکلی برای اجرای بازیها روی ردمی K40 Gaming پیدا نمیکنید و بازیهای جذابی مانند پابجی موبایل و کالاف دیوتی موبایل به راحت و با فریم ریت بالا روی کی ۴۰ گیمینگ اجرا میشوند. از نظر تجربه بازی کردن ما آن چیزی که از اسنپدراگون 888 دریافت میکردیم را بیشتر دوست داشتیم اما در این دستگاه چیزی کم نیست که بخواهد روی عملکرد گیمینگ گوشی تاثیر منفی بگذارد.
در بخش داغ شدن با دستگاهی روبرو هستیم که به شدت داغ میشود و حرارت بالایی را چه در بخش قاب پشتی و چه در صفحه نمایش زمان بازی کردن تجربه میکنید. این دفع حرارت در بخشهایی که تریگرها هستند بیشتر قابل لمس است و البته این دفع حرارت کمک میکند تا در عملکرد دستگاه برای بازی کردن مشکلی ایجاد نشود.
امنیت
برای Redmi K40 Gaming دو روش امنیتی معمول را داریم؛ سنسور اثرانگشت در کلید پاور و تشخیص چهره با کمک دوربین سلفی.
هر دو سیستم امنیتی در این گوشی به بهترین شکل ممکن انجام وظیفه میکنند و بدون شک از کارکرد آنها راضی خواهید بود.
نرمافزار
اندروید نسخه ۱۱ و رابط کاربری می یو آی نسخه ۱۲.۵ روی این نسخه که دست ما بود دیده شد. در مورد این بخش تا کنون بارها و بارها صحبت کردیم و نیازی نیست به ویژگیهای جذاب این رابط کاربری اشارهای داشته باشیم.
اسپیکر
دو اسپیکر برای ردمی کی ۴۰ گیمینگ در نظر گرفته شده که یکی در بالا و دیگری در پایین آن است. این اسپیکرها توسط JBL توسعه داده شدهاند پس انتظار زیادی از آنها میرود.
عملکرد اسپیکرها در ردمی K40 Gaming کاملا قابل قبول است؛ صدایی کاملا بلند را از دو اسپیکر دستگاه دریافت میکنید که در حد و اندازه یک اسپیکر کاملا حرفهای قابل حمل هستند اما به نظرم زمانی که صدای اسپیکرها تا انتها زیاد میشوند کمی تیز شدن در صدا اتفاق میافتد و عملکرد اسپیکرهای گوشیای مانند ۱۱ تی پرو را بیشتر دوست داشتم.
باتری
برای ردمی K40 Gaming باتری با ظرفیت عجیب و غریب دیده میشود. باتریای با ظرفیت ۵۰۶۵ میلیآمپر ساعت!
این باتری از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند و ردمی داخل جعبه دستگاه هم از آداپتور خوش رنگ زردی استفاده کرده که ۶۷ واتی است و این یک مزیت بزرگ برای گوشی به حساب میآید.
دوام باتری به طرز جذابی خوب است و ما انتظار این دوام را نداشتیم اما واقعا خوب عمل میکند. در یک ساعت بازی کالاف دیوتی موبایل شارژ باتری ۲۳ درصد کاهش دارد و در یکساعت فیلمبرداری شاهد کاهش ؟؟؟ درصدی باتری هستیم.
مدت زمانی که نیاز است به شارژ ۵۰ درصد از صفر برسید ۲۰ دقیقه و برای رسیدن به شارژ ۱۰۰ درصد به ۵۰ تا ۵۵ دقیقه زمان نیاز است.
دوربین
۳ لنز در قاب پشتی ردمی K40 Gaming برای دوربین اصلی میبینیم که لنز اصلی در پایین قرار گرفته و سنسور ۶۴ مگاپیکسلی دارد؛ لنز اولتراواید لنز وسطی است با سنسور ۸ مگاپیکسلی و لنز بالایی ۲ مگاپیکسلی است و برای گرفتن عکس های ماکرو به کار میرود.
لنز اصلی رنگ ها را خوب و نزدیک به واقعیت ثبت میکند و وایت بالانس خیلی نزدیک به آن چیزی است که با چشم میتوانیم ببینیم. رنج دینامیکی بالا هم یکی دیگر از بخشهای خوب دوربین است که کمک میکند جزئیات در بخشهای تاریک و روشن به یک اندازه خوب ثبت شوند.
در نور شب در حالت خودکار تصاویر خوبی را در عکسهای گرفته شده میبینیم اما نکته اینجاست که با فعال شدن حالت نایت مود شاهد این هستیم که رنج دینامیکی کاهش پیدا می کند و نوردهی کمی ضعیف میشود و نکته مهم اینجاست که باید تصمیم بگیرید با توجه به شرایط محیطی شب از حالت خودکار استفاده کنید یا اینکه از حالت نایت مود.
لنز ماکرو در این گوشی خیلی لنز معمولیای است و انتظار زیاد و عجیبی نباید از آن داشته باشید حضورش برای این است که فقط یک لنز ماکرو روی گوشی باشد همین و بس!
ردمی K40 Gaming بخریم یا نخریم؟
قطعا گوشیهای گیمینگ آن طور که باید و شاید نتوانستند راه خودشان را به دل کاربران باز کنند و بیشتر این مشکل از سمت قیمت بالا و طراحی زمخت و ناخوشایند این گوشیها بود؛ اما به نظر میرسد که شیائومی آمده را تا بازی را عوض کند. طراحی ردمی کی ۴۰ گیمینگ بسیار جذاب است و با گوشیای بسیار خوش ساخت و خوش دست روبرو هستیم که هم برای بازی کردن مناسب است و هم برای مصارف روزمره میتواند یک همراه خوب باشد.
شاید اگر چیپ اسنپدراگون ۸۸۸ را روی این گوشی میدیدیم خوشحالتر بودیم اما این چیپ هم قدرت کمی ندارد که نتوان برای بازی کردن روی آن حساب کرد در کنار اینکه این چیپ کمک کرده تا قیمت گوشی کاهش داشته باشد.
خلاصه اینکه Redmi K40 Gaming میتواند یک انتخاب خوب برای کسانی باشد که خوره بازی کردن هستند و دوست دارند ۴ انگشتی بازی کردن را روی گوشی در بازیهای مختلف با جذابیتی بی انتها به کمک تریگرهایی که روی گوشی در نظر گرفته شده تجربه کنند.
با تشکر از بررسی دقیق جناب شکوری
یه سوال داشتم اینکه به نظرتون منطقیه برای استفاده غیر گیمینگ این گوشی تهیه بشه؟
مثلا من لپ تابم گیمینگه و قویه ولی اصلا باهاش گیم نمیزنم و استفاده برنامه نویسی دارم…
آیا تو گوشی هم این مورد صادقه و اگه ادم گوشی گیمینگ برای استفاده غیر گیمینگ بخره بعدا پشیمون نمیشه؟
ت ک نمخای گیم بدی گو میقولی گیمینگ بخری برو پرو شو بخر
بستگی به استفاده شخصش داره. من خودم با این گوشی همه کار میکنم
۱۰۰%گوشی گیمینگ بخاطر نوع قطعات و پیشبینی شدن سیستم سرمایش گوشی و رم بالا و سی پی یو قوی و کیفیت عالی ال سی دی و همچنین باطری خوب و سرعت شارژ بالا برای استفاده روز مره و غیره هم بهترین انتخابه اکثر گوشی های بازار بخاطر شرایط اب هوای کشور ما زودتر خراب میشن واگر گوشی حتی برای کارهای روز مره میخواید هم حتماً گوشی با سیستم سرمایش خوب بخرید تا عمر بیشتری داشته باشه و بیشتر هم از خریدتون راضی باشید با تشکر افشین هستم در اینستاگرام siamakafshin خوشحال میشم دنبالم کنید امیدوارم نظرم کمک کنه
سلام خیلی ممنون از شما اقای شکوری میخواستم بگم اگر میشه یه اموزش فعال کردن تریگر های این گوشیو بزارید خیلی ممنون میشم از شما
من برام سواله که از برنامه های درسی مثل شاد ویا اسکای روم روی این گوشی کار میکنه یا نه چون یکی از دوستام گوشی گیمینگ خریده و این برنامه ها روش باز نمیشه
ممنون میشم جواب بدید
سلام باز میشه من همین گوشی رو دارم الان هم شاد باز میشه هم اسکای روم و روبیکا بدون هیچ مشکلی