بررسی و مشخصات و قیمت گلکسی زدفولد ۴

جدیدترین گوشی هوشمند تاشونده دنیا اینجاست گلکسی زدفولد ۴.

سامسونگ در مراسمی که یکی دو هفته قبل برگزار کرد جدیدترین نسل گوشی‌های تاشوی خودش را به دنیا معرفی کرد یعنی گلکسی زدفولد ۴ و گلکسی زدفلیپ ۴.

امروز در استدیوی گیگ تک گلکسی زدفولد ۴ را برای شما بررسی می‌کنیم که بهترین گوشی تاشوی سامسونگ به حساب می‌آید. با هم ببینیم که این گوشی تاشو چقدر ارزش خرید دارد. ما چند روز با این گوشی کار کردیم تا ببینیم می‌توان به عنوان یک محصول قابل اعتماد روی آن حساب کرد یا خیر!

در این بررسی گوشی تاشوی هوآوی به نام میت ایکس اس ۳ را هم داریم که در برخی بخش‌ها این دو تا گوشی تاشو را با هم مقایسه می‌‌کنیم.

بررسی کامل گوشی سامسونگ گلکسی زدفولد ۴

طراحی

مانند همیشه از طراحی شروع می‌کنیم که اولین بخشی است که کاربر را برای خرید ترغیب می‌کند. گلکسی زدفولد ۴ کمی از نسل قبل هم سبک‌تر و هم نازک‌تر است و طراحی شسته رفته‌تری به خصوص در قاب جلو دارد به این خاطر که حاشیه‌های صفحه‌نمایش کمتر شده. قد گوشی هم کوتاه‌تر شده که کمک زیادی به خوش دستی و زیباتر به نظر رسیدن گوشی کرده.

گلکسی زدفولد ۴ گوشی تاشو است پس دو حالت از نظر ضخامت داریم. زمانی که گوشی باز است با محصولی فوق‌العاده نازک اما خب صفحه بزرگ روبرو هستیم که ضخامتش در این حالت تنها ۶.۳ میلی‌متر است اما با بسته شدن گوشی دو صفحه روی هم قرار می‌گیرند و تجربه محصولی تقریبا ۱۶ میلی متری از نظر ضخامت را دارید که خب خیلی ضخیم است و به راحتی در جیب شما جا نمی‌گیرد. وزن دستگاه هم خیلی زیاد است و حدود ۲۶۳ گرم است اما نکته اینجاست که سامسونگ به خوبی از تجربه خودش استفاده کرده و بالانس وزنی هم در حالت باز بودن و هم در حالت بسته بودن به خوبی رعایت شده.

گلکسی زدفولد ۴

در کل گوشی زمانی که بسته است پهنای زیادی ندارد و به خوبی در دست جای می‌گیرد و از دست گرفتنش لذت می‌برید.

با گوشی ارزان قیمتی روبرو نستیم پس انتظار متریال بسیار خوبی را باید داشته باشیم. برای قاب دستگاه از فلز آرمور استفاده شده و طراحی براق دار؛ بدنه از شیشه‌ای ساخته شده که با گوریلاگلس ویکتاس پلاس محافظت می‌شود؛ اما اینکه تا چه حد این متریال در طولانی مدت دوام دارد و چقدر به خط و خش مقاوم است را باید در استفاده بلند مدت متوجه شویم. قاب پشتی به صورت مات طراحی شده و همین طراحی مات باعث شده اصلا کثیفی و اثرانگشت روی این قاب مشاهده نشود.

پشتیبانی از IPX8 این امکان را می‌دهد تا از نظر ضد آب بودن کاملا خیالتان راحت باشد و گوشی به مدت ۳۰ دقیقه تا عمق ۱.۵ متری دوام داشته باشد؛ اما یک نکته را فراموش نکنید که حضور این X می‌خواهد این را بگوید که گوشی در برابر گرد و غبار به طور کامل مقاوم نیست.

رنگ‌های جذابی هم برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده که ما اینجا رنگ سبز خاکستری را داریم که رنگ واقعا زیبایی است.

هنوز همان مشکلی که در گوشی‌های زدفولد و زدفلیپ دیده بودیم اینجا برطرف نشده و آن هم این است که دو صفحه موقع بسته بودن گوشی به خوبی روی هم قرار نمی‌گیرد و فاصله دارند.

در کل گلکسی زدفولد ۴ را باید گوشی خاص و البته زیبایی بدانیم که با وجود وزن و ضخامت زیاد محصول خودش دستی است و از دست گرفتنش واقعا حسی متفاوت نسبت به دیگر گوشی‌های بازار پیدا می‌کنید؛ اما ما در دوام این گوشی چه از نظر خط و خش و چه از نظر صفحه نمایش خیلی مطمئن نیستیم.

سامسونگ گلکسی زدفولد ۴

صفحه‌نمایش

قطعا مهم‌ترین و متفاوت‌ترین بخش این گوشی صفحه‌نمایش آن است. دو صفحه را روی این گوشی می‌بینیم که از صفحه بیرونی شروع می‌کنیم.

همه می‌دانیم که زمانی که صحبت از نمایشگر می‌شود سامسونگ یکی از بهترین‌ها است و اینجا برای گلکسی زدفولد ۴ هم تفاوتی وجود ندارد.

صفحه بیرونی اندازه ۶.۲ اینچی دارد که همانند نسل قبل است؛ رزولوشن کمی افزایش داشته و نرخ نوسازی هم تغییری نکرده و ۱۲۰ هرتزی است و پنل هم همان داینامیک امولد ۲ ایکس است.

galaxy z fold 4

صفحه داخلی زمانی نمایان می‌شود که گوشی را باز کنید. این صفحه پنل داینامیک امولد ۲ ایکس دارد و نرخ نوسازی این صفحه ۷.۶ اینچی برابر ۱۲۰ هرتز است. اینجا هم فقط کمی افزایش رزولوشن را داریم.

به طور مشخص برای صفحه نمایش داخلی هم کاهش حاشیه‌ها را می‌بینیم که باعث شده گوشی بهتر به نظر برسد.

سامسونگ

مانند نسل قبل روی صفحه نمایش داخلی دوربین زیر صفحه را می‌بینیم که هنوز تکنولوژی جدیدی است و به این صورت کار می‌کند که با فعال شدن دوربین سلفی صفحه بزرگ پیکسل‌ها در بخشی که سنسور دوربین قرار گرفته خاموش می‌شوند تا نور از آن‌ها عبور کند اما زمانی که دوربین غیرفعال است پیکسل‌ها روشن هستند و تصویر نشان می‌دهند هر چند که با کمی دقت تراکم پیکسلی پایین در این بخش از صفحه کاملا مشخص است اما به طور کلی خیلی به چشم نمی‌آیند.

کیفیت صفحه‌نمایش بی‌نظیر است و از تماشای محتوا روی آن خسته نمی‌شوید مهم نیست کدام صفحه را استفاده کنید در هر صورت مشاهده محتوا روی دو صفحه این گوشی دوست داشتنی است.

برای کسایی که شاید در مورد خط وسط صفحه نمایش سوال دارن که هست یا نه باید بگم که بله اون خط هنوز سر جای خودش هست و هیچ تغییری هم نکرده. روی زدفلیپ این خط خیلی بیشتر لمس می‌شود اما روی زدفولد ۴ به این خاطر که صفحه خیلی بزرگ است اغلب با این بخش کاری ندارید اما از دید هم مخفی نیست.

گوشی سامسونگ

پشتیبانی از قلم مانند نسل قبل در نظر گرفته شده اما نکته اینجاست که فقط از قلم S Pen Pro پشتیبانی می‌شود و از قلم گوشی‌ای مانند گلکسی اس ۲۲ اولترا نمی‌توانید استفاده کنید و خود گوشی هم هشدار می‌دهد اگر قلم دیگری استفاده کنید احتمالا به گوشی ضربه وارد می‌کنید.

اسپیکر

دو اسپیکر برای گلکسی زدفولد ۴ در نظر گرفته شده؛ یکی از اسپیکرها پایین گوشی سمت راست و دیگری بالای گوشی همان سمت است.

صدای بلندی را از اسپیکرها دریافت می‌کنید اما از نظر کیفیت از هم رده‌های خودش پایین‌تر قرار می‌گیرد و ما کیفیت اسپیکر گلکسی اس ۲۲ اولترا و آیفون ۱۳ پرو مکس را بیشتر دوست داشتیم. تفکیک صدا خیلی نسبت به رقبا ضعیف‌تر است در کنار اینکه صدا در بالاترین حالت تیز می‌شود.

نرم‌افزار

اندروید نسخه ۱۲ روی این گوشی تاشو قرار گرفته که روی خودش رابط کاربری دوست داشتنی وان یو آی نسخه ۴.۱.۱ را می‌بیند. قطعا به روزرسانی‌های متنوعی را برای این گوشی خواهید داشت به این خاطر که سامسونگ در بخش نرم‌افزار خیلی عملکرد خوبی از خودش در این یکی دو سال اخیر نشان می‌دهد.

رابط کاربری One UI برای گلکسی زدفولد ۴ بهینه شده تا بتوانید از امکانات گوشی که صفحه نمایش بزرگ آن است بیشترین و بهترین استفاده را داشته باشید.

در ابتدا باید بگوییم که می‌توانید دو چیدمان برای صفحه گوشی خودتان داشته باشید که صفحه روی گوشی یک چیدمان و صفحه داخلی هم چیدمان مخصوص خودش را دارد.

قابلیت ادامه دار بودن برنامه‌ها وجود دارد یعنی اگر شما کاری روی صفحه کوچک رویی انجام می‌دهید با باز کردن گوشی این برنامه روی صفحه بزرگ‌تر ادامه پیدا می‌کند.

محمد شکوری

روی صفحه بیرونی خیلی بهبودهایی که برای این گوشی در بخش نرم‌افزار می‌بینیم را مشاهده نمی‌کنید اما با باز کردن گوشی این بهبودها نمایان می‌شوند.

اولین تغییر جذاب تسک باری است که اضافه شده. زمانی که در صفحه اصلی هستید چند آیکون دلخواه پایین صفحه قرار دارند که مانند تمام گوشی‌های هوشمند است اما با باز کردن یک برنامه پایین صفحه همان چند آیکون در کنار دو آیکون که آخرین بار استفاده کرده‌اید نمایش داده می‌شود. این تسک بار بسیار کاربردی است و نیازی نیست تا از برنامه بیرون بروید تا به برنامه‌های دیگر دسترسی داشته باشید.

قابلیت چند تکه شدن صفحه‌نمایش هم از دیگر ویژگی‌های بسیار جذاب این رابط کاربری بهینه شده برای Galaxy Z Fold 4 است. چند روش برای استفاده چند برنامه کنار هم وجود دارد که راحت‌ترین کار این است که وقتی در برنامه‌ای هستید از تسک بار برنامه دیگری را انتخاب کنید به این صورت که برنامه را بگیرید و به داخل صفحه بکشید تا صفحه به دو تکه تقسیم شود و بتوانید از چند برنامه همزمان استفاده کنید. امکان این هست که برای دو یا سه برنامه‌ای که بیشترین استفاده را کنار هم دارید میانبری در این تسک بار درست کنید.

برخی از برنامه‌ها امکان باز شدن به صورت چند پنجره‌ای را ندارند اما سامسونگ برای این برنامه‌ها مانند اینستاگرام چاره‌ای اندیشیده که اسم این راه حل Labs است. در این قسمت می‌توانید از گوشی بخواهید به زور هم که شده تمام برنامه‌ها به صورت چند پنجره‌ای باز شوند.

توجه کنید که بیشتر از ۳ برنامه کنار هم باز نمی‌شوند.

خلاصه اینکه بخش نرم‌افزاری خیلی جذاب و دوست داشتنی است و کاملا با اندازه بزرگ صفحه‌نمایش همخوانی دارد.

سخت‌افزار

بالاخره سامسونگ به این موضوع پی برد که چیپ‌های اگزینوس به درد نمی‌خورند. روی گلکسی زدفولد ۴ تنها یک نسخه چیپ می‌بینیم و آن هم اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است. این چیپ آمده تا با حافظه رم ۱۲ گیگابایتی خودش روی این گوشی غوغا به پا کند. حافظه داخلی در نسخه‌های ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت در نظر گرفته شده که ما نسخه ۲۵۶ گیگابایت را داریم و از این ۲۵۶ اول کار به ۲۲۱ گیگابایت دسترسی دارید و خبری از پشتیبانی کارت حافظه خارجی هم نیست.

تست حافظه داخلی

نام گوشیحافظه داخلیحافظه داخلی آزادحافظه رمحافظه رم با بسته بودن تمام برنامه‌هاحافظه رم با باز بودن ۱۵ برنامه
Galaxy M51۱۲۸۱۰۹.۶۵۸۴۳
Y9a۱۲۸۱۰۹.۱۳۸۳.۹۳.۲
Galaxy S20 FE۱۲۸۱۰۸.۲۷۸۴.۱۳
Poco M3۶۴۴۷.۱۴۱.۳۴۷۶۰ مگابایت
Galaxy A42۱۲۸۱۰۸.۱۶۳.۰۶۲.۹
Galaxy S21۲۵۶۲۲۵۸۳.۵۲.۹
Galaxy A12۶۴۵۱.۲۷۴۲.۲۱.۶
Galaxy M31s۱۲۸۱۱۰.۱۹۶۲.۸۸۲.۱
Mi 10T Pro۲۵۶۲۲۶.۱۸۸۲.۶۳.۹
Galaxy A32 5G۱۲۸۱۱۰.۱۰۶۳.۰۵۲.۳۶
Redmi Note 9T۱۲۸۱۰۷.۷۷۴۱.۳۳۹۳۵ مگابایت
Redmi Note 10۱۲۸۱۰۴.۷۶۳.۱۲.۵
Galaxy A72۲۵۶۲۲۵.۷۳۸۴.۶۲.۲
Mi 11 Lite۱۲۸۱۰۷.۰۷۶۲.۹۳۲.۵
Redmi Note 10 Pro۱۲۸۱۰۷.۰۶۸۳.۹۹۲.۹۷
Nokia 5.4۱۲۸۱۰۵.۷۴۱.۶۱.۳۸
mi 11۲۵۶۲۲۴.۵۸۸۳.۲۵۲.۴۸
Redmi 9AT۳۲۲۲.۶۸۲۸۳۰ مگابایت۶۹۷ مگابایت
Poco X3 Pro۲۵۶۲۲۶.۲۵۸۳.۲۷۲.۸۳
Surface Duo۱۲۸۱۰۱.۸۷۶۲.۳۱.۸
Galaxy A52۲۵۶۲۲۵.۶۴۸۴.۸۲.۸
Galaxy A52 5G۱۲۸۱۰۷.۱۷۸۳.۸۲.۸۸
Poco F3۱۲۸۱۰۶.۳۶۲.۷۲.۳۱
Mi 11i۲۵۶۲۲۵.۲۸۴.۵۳.۰۸
Poco M3 Pro 5G۱۲۸۱۰۸.۲۵۶۳.۲۲.۶۳
Redmi Note 10S۱۲۸۱۰۸.۳۱۶۳.۱۲.۴۱
Galaxy A22 5G۶۴۴۹.۷۴۱.۴۶۸۷۰ مگابایت
Redmi Note 8 2021۶۴۴۶.۵۴۴۲.۰۴۱.۵۱
Galaxy Z Flip3 5G۱۲۸۱۰۴.۳۱۸۳.۶۲.۹۵
Galaxy Z Fold3 5G۲۵۶۲۲۲.۵۱۲۶.۴۷۵.۴
Galaxy M32۱۲۸۱۰۷.۳۱۶۲.۹۴۲.۵۶
Poco X3 GT۲۵۶۲۲۶.۴۹۸۴.۰۱۲.۰
Nova 8۱۲۸۱۰۸.۹۷۸۳.۱۲۳.۰
Redmi 10۱۲۸۱۰۴.۸۷۴۱.۷۸۸۰ مگابایت
11T Pro۲۵۶۲۲۴.۱۸۸۳.۹۲.۲
Galaxy M52 5G۱۲۸۱۰۶.۸۸۳.۶۱.۸
11T۱۲۸۱۰۶.۲۹۸۴۳.۱
Galaxy S21 FE 5G۲۵۶۲۲۵.۴۸۳.۸۲.۵
Poco M4 Pro۱۲۸۱۰۷.۰۹۶۳.۳۴۲.۹۷
Galaxy A53 5G۲۵۶۲۲۴.۶۹۸۳.۹۲.۸
Redmi Note 11 Pro۱۲۸۱۰۷.۱۶۸۴.۷۳.۸
Galaxy A73 5G۲۵۶۲۲۳.۹۸۳.۰۸۱.۵
OnePlus 10 Pro۵۱۲۴۴۲.۰۹۱۲۴.۵۳.۵
Galaxy Z Fold 4۲۵۶۲۲۱.۱۹۱۲۶.۱۵.۶
Xiaomi 12X۱۲۸۱۰۵.۲۵۸۴.۲۵۳.۳

زدفولد ۴ گوشی‌ای فوق‌العاده در انجام اعمال مولتی تسکینگ است و در استفاده روزمره می‌توانید تمام برنامه‌هایی که دوست دارید را بدون مشکل کنار هم باز داشته باشید.

قطعاد در استفاده روزمره با این گوشی مشکلی ندارید.

تست بنچ‌مارک

نام گوشیAnTuTuتست AnTuTu دومین بارتست AnTuTu سومین بارGeekbench 5 (Singel)Geekbench 5 (Multi)
Galaxy M51۲۴۱۶۸۶--۴۲۰۱۵۸۷
Y9a۱۸۱۵۲۶--۳۵۶۱۳۴۲
Galaxy S20 FE۵۱۴۶۸۸--۹۰۶۲۶۸۰
Poco M3۱۷۴۳۷۸--۳۱۴۱۳۲۲
Galaxy A42۳۲۳۴۸۵--۶۵۶۱۹۷۳
Galaxy S21۶۲۲۳۵۸--۷۶۰۲۷۰۱
Galaxy A12۱۱۳۰۰۶--۱۶۸۹۲۶
Galaxy M31s۱۷۶۷۷۹--۲۵۱۱۲۶۵
Mi 10T Pro۵۹۵۶۵۸--۹۱۰۳۱۵۹
Galaxy A32 5G۲۹۶۶۱۴--۴۸۸۱۶۰۵
Redmi Note 9T---۵۹۴۱۷۵۵
Redmi Note 10۲۸۹۶۵۲----
Galaxy A72۳۱۰۷۹۵--۵۴۷۱۶۲۹
Mi 11 Lite۳۴۸۷۹۵--۳۶۶۱۳۳۱
Redmi Note 10 Pro۳۳۷۹۹۸--۵۵۴۱۴۶۲
Nokia 5.4۱۹۷۲۴۲--۳۱۴۱۲۸۰
Mi 11۷۸۱۳۷۷--۷۶۱۲۶۴۲
Poco X3 Pro۵۵۸۱۴۱--۷۳۸۲۴۳۹
Surface Duo۵۰۳۴۷۱--۷۴۹۱۹۲۸
Galaxy A52۳۴۶۳۷۵--۵۳۹۱۵۹۰
Galaxy A52 5G۳۷۹۳۴۵--۴۱۷۱۷۹۶
Poco F3۶۶۳۴۰۱--۹۸۱۳۱۴۳
Mi 11i۷۶۳۹۱۹--۵۲۴۲۱۷۸
Poco M3 Pro 5G۳۲۸۷۶۰--۵۴۷۱۵۴۶
Redmi Note 10S۳۳۲۱۷۸--۱۹۶۹۳۸
Galaxy A22 5G۲۸۴۲۸۰--۵۵۶۱۶۳۳
Redmi Note 8 2021---۳۵۰۱۳۱۵
Galaxy Z Flip3 5G۶۸۱۰۴۷--۱۰۶۸۲۷۶۵
Galaxy Z Fold3 5G۶۹۷۹۹۳--۱۱۱۳۳۳۱۳
Galaxy M32۲۱۹۶۶۳--۳۵۲۱۳۱۵
Poco X3 GT۵۶۹۰۲۳--۷۵۵۲۹۳۱
Nova 8۳۹۷۲۵۱--۵۵۲۱۹۱۳
Redmi 10۲۱۶۱۲۵--۳۶۰۱۱۹۸
11T Pro۶۳۲۱۱۵--۴۵۸۲۳۴۶
Galaxy M52 5G۴۹۵۹۰۹--۵۵۵۲۴۷۵
11T۵۵۰۶۷۹--۸۴۶۲۴۳۵
Galaxy S21 FE 5G۶۷۰۲۴۷۵۳۵۳۷۷۵۳۷۳۷۱۷۵۱۲۷۰۴
Poco M4 Pro۳۵۲۰۷۵--۶۰۰۱۷۵۵
Mi 11 Ultra۷۸۵۱۵۴--۷۳۵۲۴۲۴
Galaxy A53 5G۴۰۰۸۸۲--۷۴۷۱۹۱۹
Redmi Note 11 Pro۲۹۴۰۴۱--۴۷۹۱۵۹۴
Poco F4 GT۹۶۲۲۱۷۹۳۴۹۹۳گوشی داغ کرد و تست اجرا نشد--
Galaxy A73 5G۵۲۶۳۴۵۵۲۰۴۴۷۵۱۷۰۲۸۷۷۵۲۸۱۹
Xiaomi 12 Pro۹۸۴۵۷۶۱۲۲۴۳۵۴۱
OnePlus 10 Pro۷۴۶۳۲۶۷۳۹۲۳۵گوشی داغ کرد و تست اجرا نشد--
Galaxy Z Fold 4۹۷۰۴۳۹۹۴۵۶۹۷۹۳۴۰۹۳۱۳۱۶۳۰۲۶
Xiaomi 12X۶۶۵۱۲۴۶۶۱۵۲۴۶۵۷۴۶۳۹۴۵۳۱۶۸

بازی کردن و داغ کردن

پردازنده به خوبی از پس اجرای بازی برمی‌آید و بازی‌ای سنگین مانند کالاف دیوتی موبایل را با کیفیت بالا و فریم ریت بالا به راحتی اجرا می‌کند. در مدت زمانی که ما با گوشی بازی کردیم بدون مشکل و هیچ افت فریمی بازی اجرا شد. اما نکته‌ای به خصوص برای اجرای بازی‌ای مانند کالاف دیوتی موبایل روی این گوشی وجود دارد این است که نسبت ابعاد صفحه بزرگ به صورتی است که شما با صفحه‌ای مربعی روبرو هستید که برای کالاف دیوتی موبایل مناسب نیست زیرا همانطور که می‌دانید بازی کالاف دیوتی موبایل نیاز به دید زیادی برای بازی کردن دارد که این گوشی این دید را در اختیار شما قرار نمی‌دهد.

داغ کردن در این محصول آن چنان که آزاردهنده باشد نداریم و کاملا مدیریت حرارت خوبی را می‌بینیم.

کالاف دیوتی موبایل

امنیت

سنسور اثرانگشت و تشخیص چهره برای این گوشی در نظر گرفته شده.

سنسور اثرانگشت داخلی کلید پاور است که امکان این را دارید هم همیشه فعال باشد تا انگشت خودتان را روی سنسور گذاشتید شناسایی انجام شود یا اینکه اول کلید پاور را فشار دهید تا صفحه گوشی روشن شود و بعد سنسور فعال و آماده شناسایی شود.

عملکرد سنسور خیلی خوب است و هیچ مشکلی با آن ندارید. تشخیص چهره هم عملکرد خوبی دارد و با سرعت زیاد شناسایی را انجام می‌دهد. تفاوتی هم ندارد که از کدام دوربین استفاده کنید چه دوربین سلفی روی صفحه کوچک چه دوربین سلفی زیر صفحه بزرگ.

باتری

باتری از نظر ظرفیت هیچ تفاوتی با نسل قبلی ندارد اما خب بهبودهایی را به خصوص در پردازنده می‌بیبیم که انتظار داریم عملکرد باتری بهتر باشد.

در استفاده‌ای که ما از گوشی داشتیم که استفاده سبکی هم نبود به راحتی باتری تا انتهای روز دوام آورد که این خیلی غافلگیر کننده بود زیرا انتظار داشتیم با آن صفحه بزرگ خیلی زود شارژ تمام کند.

پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی برای گوشی‌ای در این رنج قیمتی در نظر گرفته شده که خبری هم از آداپتور شارژ داخل جعبه دستگاه نیست. با کمک یک آداپتور ۲۵ واتی می‌توانید باتری این گوشی را در مدت زمان ؟؟؟ تا ۵۰ درصد و در مدت ؟؟؟ تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید.

بررسی و مشخصات و قیمت گلکسی زدفولد ۴ - 1 4

دوربین

۳ لنز برای دوربین اصلی این گوشی در نظر گرفته شده که لنز اصلی سنسور ۵۰ مگاپیکسلی دارد، لنز دوم یک لنز اولتراواید با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی است و لنز سوم هم که تلفوتو است سنسور ۱۰ مگاپیکسلی دارد و قابلیت زوم اپتیکال ۳ برابری و زوم دیجیتال ۳۰ برابری برایش در نظر گرفته شده.

دوربین سلفی که بالای صفحه‌نمایش بیرونی است سنسور ۱۰ مگاپیکسلی دارد و دوربین سلفی که زیر صفحه‌نمایش داخلی است سنسور ۴ مگاپیکسلی دارد.

نکته‌ای که در اینجا باید اشاره کنیم این است که امکان استفاده از دوربین‌های اصلی برای عکاسی سلفی به لطف صفحه‌نمایش بیرونی هست.

بررسی و مشخصات و قیمت گلکسی زدفولد ۴ - z fold 4

کیفیت عکس‌ها

عکس‌هایی که زدفولد ۴ در نور روز می‌گیرد بسیار خوب و بدون نویز هستند. ثبت رنگ‌ها خیلی جذاب و دوست داشتنی انجام می‌شود و شارپی خوبی را در کنار ثبت خوب جزئیات می‌بینیم. در کل عکس‌های روز خیلی خوب هستند و همان چیزی که از سامسونگ انتظار داشتیم.

لنز اولتراواید عکس‌هایی می‌گیرد که شاید بهترین نباشند اما کاملا در خور توجه و دوست داشتنی هستند. این تصاویر رنگ خوبی دارند و زاویه دیدشان هم مناسب است. به هم ریختگی در لبه‌ها زمانی که از سوژه‌ای دور عکس بگیرید خیلی کم است اما اگر سوژه خیلی نزدیک باشد شاید کمی به هم ریختگی مشاهده شود.

در نور کم اگر تصمیم بگیرید از حالت نایت استفاده نکنید خوب نویز در تصاویر دیده می‌شود اما باز هم عملکرد دستگاه خیلی خوب است و فراتر از آن چیزی که بدون حالت نایت مود در خیلی از گوشی‌های هوشمند می‌بینیم. اگر حالت نایت مود را فعال کنید که قطعا همه چیز بهتر می‌شود و جادوی سامسونگ اینجا خودش را نشان می‌دهد. به قدری نوردهی خوب و بدون زیاده روی انجام می‌شود که گویی تصویر در روز گرفته شده و یکی از بهترین عکس‌های نایت مودی است که در نور شب یک گوشی توانایی گرفتن آن را دارد.

در حالت پرتره امکان عکاسی در دو حالت 1X و 3X وجود دارد. در حالت ۳ ایکس تصویر بهتری را می‌توانید دریافت کنید به این خاطر باید از سوژه دور شوید و تصویر سوژه که دیگر در دماغش نیستید خیلی فرم بهتری می‌گیرد. برش خوبی را در هر دو حالت در مرز بین سوژه و پس زمینه می‌بینیم که کمک کرده‌اند یکی از بهترین پرتره‌هایی را ببینیم که یک گوشی هوشمند می‌گیرد.

جمع‌بندی

گلکسی زدفولد ۴ تکنولوژی جدید و منحصر به فردی است که قطعا کار کردن با آن لذتی دارد که تا کنون روی هیچ محصولی تجربه نکرده‌اید. صفحه‌نمایش بزرگ داخلی به شما کمک می‌کند از قدرت سخت‌افزاری گوشی نهایت استفاده را کنید.

اما نکته‌ای که برای خرید این گوشی باید مدنظر داشته باشید قیمت است. قیمت گلکسی زدفولد ۴ در بازار جهانی چیزی در حدود ۱۷۰۰ یورو است که قیمت بالایی برای یک گوشی هوشمند به حساب می‌آید اما نباید فراموش کنیم این یک تکنولوژی جدید است پس باید هزینه آن را پرداخت کنیم.

اگر دوست دارید گوشی‌ای خاص داشته باشید که نظر خیلی‌ها را به خودتان جلب کنید و هنوز خیلی‌ها با آن آشنا نیستند گلکسی زدفولد ۴ در کنار کارایی زیادی که دارد این حس شما را ارضا می‌کند اما اگر دنبال این هستید که با هزینه کمتر گوشی‌ای کامل و پرقدرت داشته باشید گوشی‌هایی که تاشو نیستند گزینه‌های بهتری برای خرید هستند و حداقل از دوام صفحه نمایش آن‌ها مطمئن هستید و کارکردن با صفحه‌های آن‌ها حساسیت کمتری دارد.

بررسی و مشخصات و قیمت گلکسی زدفولد ۴ - z fold 4

 

یک دیدگاه

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید