چرا شناخت بهترین اپلیکیشن های اندروید برای همه ضروری است؟! امروزه گوشیهای موبایل، همراه همیشگی ما در تمامی لحظات زندگیمان هستند! براساس آمارهای اعلام شده، تعداد گوشیهای تلفن همراه مورداستفاده در دنیا از جمعیت جهان بیشتر است!
اپلیکیشنها، روح تلفنهای همراه هستند؛ بدون آنها استفاده از موبایل چه فایدهای دارد؟! امروزه حدود 2.5 میلیون برنامه در گوگلپلی برای گوشیهای اندرویدی موجود است. میدانید بهترین اپلیکیشن های اندروید کداماند؟!
یکی از راههای شناخت بهترین اپلیکیشن های اندروید تست تکتک آنها روی گوشیتان است! آیا این راهکار سخت نیست؟! خب من یک راه راحتتر پیش روی شما میگذارم! ما در این مقاله شما را با 13 مورد از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای گوشیتان آشنا میکنیم، پس بدون معطلی به ادامه مطلب بروید.
1. اپلیکیشن LastPass: رمز عبورت را مدیریت کن!
احتمالاً همه شما در خانه و محل کار، حسابهای آنلاین زیادی دارید. بهخاطر سپردن رمز عبور همه این حسابها و برنامهها کار دشواری است. بسیاری از افراد برای سهولت این کار از یک رمز عبور برای چندین حساب کاربری استفاده میکنند! چه اشتباه بزرگی!
ازآنجاییکه براساس آمارهای اعلام شده حدود 81 درصد از نقضهای احتمالی بهدلیل گذرواژههای ضعیف یا استفاده مجدد از یک گذرواژه ایجاد میشوند، هر حساب باید یک رمز عبور منحصربهفرد داشته باشد.
پس چگونه باید این رمزهای عبور سخت را بهخاطر بسپارید؟! شما نمیتوانید، اما یک اپلیکیشن مدیریت رمز عبور مانند LastPass میتواند! این اپلیکیشن علاوهبر ذخیره تمامی رمزهای عبور شما، برایتان پسوردهای قوی و سخت نیز میسازد.
اپلیکیشن LastPass با جایگذاری خودکار رمز عبور شما در برنامهها و حسابهای مختلف، در وقتتان نیز صرفهجویی میکند. شما میتوانید این اپلیکیشن عالی را با امتیاز 4.3 بهطور رایگان (به خرید درونبرنامهای) دانلود کنید.
2. اپلیکیشن مایکروسافت آفیس: از ضروریترین برنامههای اندروید
مایکروسافت آفیس (Microsoft Office) مجموعهای از برنامههای کاربردی برای گوشیهای اندروید و دسکتاپ است. این محصول اختصاصی شرکت مایکروسافت اولین برای در سال 1990 برای استفادههای تجاری در دسکتاپ ساخته شد.
مایکروسافت آفیس از 35 زبان مختلف دنیا و سیستمعاملهای ویندوز، مک، لینوکس و اندروید پشتیبانی میکند. شش برنامه اصلی مایکروسافت آفیس عبارتند از:
- Word
- Excel
- PowerPoint
- Access
- Publisher
- OneNote
شما میتوانید بهراحتی با برنامه Word رزومه و مطلب بنویسید، با پاورپوینت اسلایدهای جذاب و کاربردی و با اکسل برای خودتان فهرست بسازید. قابلیت خروجیگرفتن در فرمت PDF و تبدیل تصاویر مختلف به فایل ورد از ویژگیهای جدید و کاربردی مایکروسافت آفیس است.
3. برنامه Elevate: از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای تقویت حافظه
آیا دوست دارید بههمراه سرگرمی، حافظهتان را نیز تقویت کنید؟! تقویت حافظه و درک مطلب از مهارتهای ارزشمندی هستند که میتوانید با برنامه Elevate بهبود ببخشید.
بیشتر از 40 مینیبازی کوتاه و لذتبخش شامل فعالیتهایی مانند یادآوری عناصر کلیدی از مکالمات و پاسخ به سؤالات درست و نادرست در سریعترین زمان ممکن، در اپلیکیشن Elevete موجود هستند.
اگر حداقل سه روز در هفته این بازیها را انجام دهید، این اپلیکیشن بهطور خودکار پیشرفت شما را میسنجد و تمرینات منحصربهفرد شما را برای تقویت تواناییهای کلیدیتان میسازد. برنامه Elevete شامل دو نسخه پولی و رایگان با دسترسیهای متفاوت است.
4. برنامه SoloLearn: بهراحتی برنامهنویس شو!
اپلیکیشن SoloLearn مجموعهای برای آموزش زبانهای برنامهنویسی از راه درسها و آزمونهای کوتاه است. تمامی درسهای این برنامه براساس سطح مبتدی نوشته شدهاند، بنابراین هرکسی میتواند از SoloLearn استفاده کند.
شما برای کار با این برنامه نیازی به دانش کدنویسی ندارید، فقط باید به زبان انگلیسی مسلط باشید. اپلیکیشن SoloLearn درسهای مختلفی برای زبانها و مفاهیم برنامهنویسی مانند پایتون، جاوا، کاتلین، سیشارپ، PHP و … دارد.
وجود ویرایشگر کد موبایل این برنامه به شما امکان کدنویسی و تصحیح آنها را در گوشیهای تلفن همراه میدهد. امتیاز این برنامه عالی 4.6 است.
5. برنامه Grid Diary: از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای برنامهریزی روزانه
بهدنبال راهی آسان برای نوشتن برنامه روزانهتان هستید؟! نمیدانید از کجا شروع کنید و چه چیزی بنویسید؟! امروز قصد معرفی برنامه فوقالعاده Grid Diary، برای پاسخدهی عالی به این سؤالها را دارم.
این برنامه تعدادی سؤال از شما میپرسد و باتوجهبه پاسخهایتان، به شما در برنامهریزی کمک میکند. درواقع Grid Diary نوعی دفترچه یادداشت قدرتمند است. قالبهای برنامهریز موجود در Grid Diary به شما در تمرکز روی حوزههای مهم زندگیتان کمک میکنند.
6. برنامه Duolingo: بهترین برنامه اندروید برای آموزش زبان
بسیاری از ما بهدلیل وجود مشغلههای روزانه، زمان کافی برای رفتن به کلاسهای زبان را نداریم. اپلیکیشنهای زیادی برای آموزش زبان وجود دارند و بهترین آنها Duolingo است.
با این اپلیکیشن شما میتوانید برای صحبت در دنیای واقعی با 35 زبان مختلف شامل اسپانیایی، فرانسوی، چینی، آلمانی، انگلیسی و … آماده شوید. رایگان بودن تمامی درسها و کلاسها از مزایای Duolingo نسبت به سایر رقیبانش است.
اگر میخواهید میزان آمادگیتان برای شرکت در آزمونهای متخلف مانند تافل را بسنجید، میتوانید در آزمونهای این برنامه شرکت کنید و مهارتتان را در آن زمان محک بزنید.
7. برنامه Adobe Lightroom: استودیو ویرایش عکس شخصی شما!
برای مدتهای طولانی، عکاسان برای ویرایش عکسهای خود گزینههای انگشتشماری داشتند. فتوشاپ نرمافزار ویرایش اصلی بازار با امکانات فوقالعاده زیاد بود، اما همین موضوع یادگیری آن را سخت میکرد.
همه عکاسان نیازی به ویرایش گسترده تصاویر خود ندارند. بیشتر آنها فقط با تنظیمات نور و مدیریت رنگها کار میکنند، نه ویرایشهای گسترده! اینجاست که برنامه لایتروم وارد میشود.
برنامه Adobe Lightroom یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای ویرایش عکس و شامل زیرمجموعهای از ویژگیهای برنامه فتوشاپ برای ویرایش عکسهای مدرن است.
لایت روم تقریباً تمامی ابزارهای موردنیاز برای ویرایش تصاویر را در اختیار شما قرار میدهد. یکی از ویژگیهای خوب این برنامه، ذخیره خودکار تمامی تغییرات اعمالشده در کاتالوگ لایت روم گوشی تلفن شماست.
8. برنامه Tiny Scanner: از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای اسکن
برنامه Tiny Scanner یک اسکنر کوچک برای گوشی اندرویدی شماست. شما میتوانید با این برنامه اسناد، عکسها، رسیدها و … را اسکن و با فرمتهای مختلف تصویر یا PDF در تلفن همراهتان ذخیره کنید.
از ویژگیهای خوب این برنامه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- قابلیت اسکن رنگی، خاکستری، سیاه یا سفید
- وجود هوش مصنوعی برای شناخت زبانها و دستخطهای مختلف
- شناسایی لبههای صفحه بهصورت خودکار
- وجود 5 سطح کنتراست مختلف برای متون تکرنگ
- امکان جستجو سریع براساس نام اسناد
- قابلیت رمزگذاری
این برنامه یکی از سریعترین و پیشروترین اسکنر بین سایر رقبای خودش است.
9. برنامه Google Assistant: دستیار شخص خودت را داشته باش!
برنامه Google Assistant دستیار شخصی شماست، بهراحتی با آن صحبت کنید و کارهای روزانه خودتان را نیز انجام دهید. این برنامه میتواند با دستورتان در انجام کارهای مختلف مانند تنظیم آلارم، پخش موسیقی، یافتن نزدیکترین راه در گوگلمپ و … به شما کمک کند.
بهجای باز کردن صفحه گوگل، از برنامه Google Assistant سؤالاتتان را بپرسید، دستیار شخصی شما با انجام خودکار جستجو در گوگل، آنها را بهدقت پاسخ میدهد. فقط کافی است بگویید: «Hey Google» و سپس پرسشتان را مطرح کنید! به همین سادگی!
اگر هنوز این برنامه را روی دستگاه اندرویدی خود ندارید، آن را بهشدت توصیه میکنم.
10. برنامه KLWP: از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای ساخت والپیپر متحرک
برنامه KLWP (مخفف Kustom Live Wallpapers) به شما امکان شخصیسازی تم گوشی اندرویدیتان را میدهد. شما میتوانید بهراحتی با اعمال والپیپرهای متحرک روی صفحه قفل یا صفحه اصلی (یا هر دو!) یک محیط کاربری جذاب بسازید.
ویژگیهای منحصربهفرد برنامه KLWP برای طراحی والپیپرهای متحرک باتوجهبه سلیقه شخصی خودتان، هرکسی را جذب خودش میکند. امکان ساخت ساعتهای سفارشی متحرک، پسزمینههای لایو و تصاویر متغیر فقط قسمتی از امکانات KLWP است!
11. برنامه +Moon: کتابخوانی راحت با موبایل دیگر یک رویا نیست!
بسیاری از افراد علاقهمند به مطالعه، از نبود برنامهای خوب برای کتاب خواندن در گوشی گلایه دارند. برنامه +Moon حلال تمامی مشکلات مطالعه آنلاین است. بیشتر برنامههای موجود در بازار فقط امکان مطالعه کتابهای موجود در برنامه را به شما میدهند.
در +Moon شما میتوانید هر کتابی با انواع فرمتهای EPUB،HTML و PDF را مطالعه کنید، چه از میان هزاران کتاب موجود در خود برنامه دانلود کرده باشد و چه نه! یکی از امکانات جذاب این برنامه قابلیت هایلایت قسمتهای مهم کتاب است.
12. برنامه AnyDesk: از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای کنترل از راه دور کامپیوتر
دوست دارید یک پل ارتباطی بین کامپیوتر شخصی و گوشی تلفن همراهتان برقرار کنید؟! خب برنامه AnyDesk Remote Control را نصب کنید. کافی است این برنامه را روی کامپیوتر و گوشیتان نصب و آنها را به یکدیگر وصل کنید.
این برنامه قابلیت نصب روی تمامی پلتفرمهای ویندوز، لینوکس، مک، IOS و اندروید را دارد. اگر هنوز از این برنامه را برای کنترل کامپیوترتان استفاده نکردهاید، هرچه زودتر دستبهکار شوید!
13. برنامه Qustodio: زمان استفاده فرزندانتان از گوشی را مدیریت کنید!
همه والدین باید زمان استفاده فرزندان از موبایل را مدیریت کنند. اگر شما هم فرزندی دارید، این برنامه مانند یک مراقب جلسه امتحان بالای سر فرزندتان میایستد و پس از اتمام زمان مجاز، گوشی را به روی او قفل میکند!
فقط باید دو نسخه از این برنامه را روی گوشی خودتان و فرزندتان نصب کنید تا قادر به کنترل و برنامهریزی موبایل کودکتان باشید. یک بازه زمانی مشخص تعیین کنید تا برنامه Qustodio پس از رسیدن زمان موعود، صفحه گوشی فرزندتان را قفل کند.
درنهایت شناخت بهترین اپلیکیشن های اندروید ضروری است!
در این مقاله شما با 13 مورد از بهترین اپلیکیشن های اندروید در زمینههای ویرایش عکس، سبک زندگی، بهروری و … آشنا شدهاید. شناخت بهترین اپلیکیشن های اندروید به شما در آسانسازی استفاده از گوشی و انجام راحتتر کارهای روزانهتان کمک میکند.
اگر میخواهید با ترفندها و نکات جالب درباره گوشیهای اندرویدی آشنا شوید، سایر مقالات گیگتک را مطالعه کنید. سایت گیگتک مرجع بزرگ نکات موبایل، بازیهای جذاب و نرمافزارهای متفاوت است.
آیا شما برنامه مفید و ضروری دیگری برای گوشیهای اندرویدی میشناسید؟! در قسمت نظرات، دیدگاه خودتان با ما به اشتراک بگذارید. فراموش نکنید مقاله بهترین اپلیکیشن های اندروید را برای تمامی دوستان اندرویددوست خود بفرستید!